Свързани новини

16.09.2010 17:14

Закопчаха левскар за черно тото

Видян 2061 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

4 дни след като топна ЦСКА за черно тото на УЕФА и Интерпол, на шефа на Левски Тодор Батков му клюмнаха мустаците. 4-членна престъпна група, занимаваща се с рекет и черно тото, сред които и юноша точно на сините, бе арестувана при специализирана полицейска акция. 24-годишният Георги Семерджиев, играл за последно в изпадналия в Б група Спортист (Своге), отиде като курбан за голямата уста на някогашния си началник. Бившият футболист на Родопа, Хебър, Ботев (Пд) и Локо (Мз) бе задържан с лицензирания треньор с инициали Б.Д., също на 24.


Бандюгите са задържани в момент на получаване на белязани 1500 лева от длъжник. Операцията е осъществена от антимафиоти от сектор Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт-ГДБОП.  Установено е, че в продължение на повече от година престъпната група изнудвала задлъжнели футболни фенове, залагащи на  в черното тото. Задържаните приемали незаконни залози и манипулирали футболни срещи с цел придобиване на незаконни материални облаги. На седмица те правили от порядъка на 50 000 лв, както и огромни суми от изнудване на длъжници на бандата, които били принуждавани ежемесечно да отчитат огромни главници и непосилни лихви.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци