Свързани новини

13.09.2010 14:47

Батков топи ЦСКА на Интерпол и УЕФА

Видян 2235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков е подшушнал в УЕФА, че вечният съперник ЦСКА участва в уредени мачове, дочу 19'. Адвокатът на няколко пъти намекваше в последните седмици, че европейската централа и Интерпол душат наши клубове за черно тото. Късно снощи след победата на Левски с 4:0 над Миньор в 6-ия кръг на А група изплю камъчето, за да потвърди съмненията ни.


“Имах среща с представители на УЕФА, които ме помолиха да говоря с определени хора тук, в България. Не е редно аз да назовавам имената им. Казаха ми, че българското звено за борба с корупцията действа под европейската юрисдикция, затова то ще работи по тези случаи у нас. Ще се чуе, но дано последиците да са само за виновните, а не като цяло за българския футбол. Прокуратурата в Бохум работи върху мачовете Базел – ЦСКА (3:1) и Динамо Москва – ЦСКА (1:2). Това го обявиха германците, а те не се шегуват”, коментира той.


Въпросните мачове ЦСКА изигра миналата година в Лига Европа. Първо сензационно опука руския Динамо насред Москва с 2:1, като след края самият Батков изригна у нас, че резултатът е съмнителен и нагласен. Тогавашният гняв на боса беше свързан с неговата уникална издънка по същото време с т.нар. Казанска афера. Благодарение на трансферния гений на Батков 4-ма играчи бяха разхождани като мечки до Русия, ужким да подпишат с гранда Рубин. До договор не се стигна и карето не се появи именно срещу ЦСКА в дербито, загубено от Левски 0:2. Батков даже обвини шефовете на армейците от Титан, че те са в дъното на цялата галимация. Миналата вечер той пак не им спести любезностите си:


“Тези хора са вредни, те са чужди за българския футбол. Хора с неясно минало, неясни пари, т.е. с публични пари, изнудват кметове, взимат концесии за боклука. Те могат да се разпореждат по въпроса за боклука и боклукчиите. Не им приляга да искат извънредни конгреси и промени. Да, действително, трябват промени в българския футбол, но не са те хората, които да ги искат. Нека първо си оправят бюджета, да се разплатят с другите клубове, да не си бият играчите и тогава да искат промени.” Реакцията на Батков е повече от логична – той гледа да защити президента на БФС Боби Михайлов, който е легенда на Левски. Изобщо не е за пренебрегване и фактът, че и родната централа, и сините имат общ спонсор – М-Тел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес се съсредоточете върху личните си проекти и амбиции


Днес се съсредоточете върху личните си проекти и