Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият Олимпиакос спечелиха титлата на Гърция, след като четвъртият мач от серията с Панатинайкос бе прекратен заради ексцесии на феновете на домакините.

Свързани новини

19.06.2023 10:19

В момента не мисля за НБА, посвещавам титлата на семейството си: Везенков

Видян 1397 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият Олимпиакос спечелиха титлата на Гърция, след като четвъртият мач от серията с Панатинайкос бе прекратен заради ексцесии на феновете на домакините. Привържениците на ПАО започнаха да чупят седалки и да хвърлят предмети по паркета, след което двубоят бе спрян, а малко по-късно от местната лига присъдиха служебна победа на Олимпиакос, който по този начин грабна титлата с общ резултат 3:1.

След края на мача голямата звезда на гранда от Пирея Александър Везенков говори пред Спортал. Крилото сподели, че за момента не мисли за НБА, а иска да си почине след тежкия сезон. Най-добрият играч в Евролигата допълни, че посвещава титлата в Гърция на семейството и близките си.

„Ние сме баскетболисти и това е нашата професия - искаме мачовете да завършват на терена. Със сигурност емоцията не е същата, но все пак ние сме шампиони. Нищо не е дадено в този живот. Трябва да го превъзмогнем и да се радваме, защото това, което постигнахме тази година е нещо уникално. Три титли, една изгубена с последна стрелба, всички трябва да се гордеем с това, което постигнахме. Тази титла означава много за мен, за нас винаги шампионатът е бил основната ни цел, защото все пак е краят на сезона и искаме да завършим както трябва. Беше ни трудно след финала на Евролигата, защото загубихме по начин, по който никой не иска да губи. Беше ни трудно да се мотивираме, но знаехме, че трябва да го направим. Не мисля за НБА, защото се наслаждавам на момента”, каза Везенков.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог