Свързани новини

09.07.2013 17:10

ЦСКА е продаден

Видян 1603 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След повече от един месец ходене по мъките, сагата около продажбата на ЦСКА изглежда приключи. Титан най-после продаде клуба на дружеството Червени шампиони. Водещите фигури в него са бившият президент и бившият изпълнителен директор на червените Александър Томов и Александър Тодоров. Имената на останалите бизнесмени в дружеството не се съобщават.


"Хората, които са зад нас, изрично помолиха да не съобщаваме имената им и ние поехме този ангажимент. Те ще бъдат обявени едва когато сделката е завършена. Така са решили, не искат само да се завъртят в медиите, ако не се случи нищо. Нашата цел е ЦСКА да стане публично дружество, след време да бъде пусната емисия акции, която да бъде за феновете. ЦСКА няма да бъде дружество на един човек или компания, а на всички фенове", обясни Тодоров.


Явно новите акционери са се навили на единственото условие на старите босове. А то беше да бъдат освободени имотите, заложени от Титан, като обезпечение за дълга към НАП. Той е на стойност 6.5 млн. лв. До един месец трябва да бъдат платени тези пари. Остава да се покрият задължения за още толкова към други институции, играчи и мениджъри.


Другият смазващ ход за новите собственици е ангажирането на Стойчо Младенов за треньор на отбора. Всъщност, Екзекуторът още не е дал окончателен отговор. Но той е в прекрасни отношения с Александър Томов. Двамата изведоха червените до последната им титла преди пет години. Не е ясно дали и Христо Стоичков няма да се върне на Армията. Той се отказа в неделя, но при новото развитие, може и да промени мнението си.


"Сделката реално ще бъде финализирана не по-рано от 15-20 дни. Една голяма част от делата, които има клуба до момента, ще бъдат водени от Титан.“, разясни още Тодоров.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни