Свързани новини

08.07.2013 14:10

Феновете на ЦСКА отново на протест

Видян 1202 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около 500 фенове на ЦСКА се събраха на стадион Българска армия вчера. Това са вторите протести, които червените любители организират по повод случващото се в клуба им. Тъй като преди седмица ултраси на армейците потрошираха сградата на БФС, полицията този път взе мерки. Всички, които влизаха на стадиона минаваха през щателна проверка. Имаше засилено полицейско присъствие и пред сградата на БФС и тази на Титан.


Редом с недоволството на феновете от клуба обявиха, че ЦСКА ще прекрати съществуването си днес, ако не се стигне до споразумение с кандидат-собствениците, предвождани от бившия изпълнителен директор на червените Александър Тодоров. Това обяви единият от собствениците на клуба в момента Иво Иванов.


Собствениците на червените ще проведат окончателни разговори с кандидат-босовете. След срещата ще бъде ясна съдбата на столичани. Ако двете страни не се разберат, днес ще бъде  задвижена процедурата по обявяване на фалит на сегашното дружество. Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов обяви пред феновете на червените на стадион Българска армия, че акциите на клуба вече са притежание на Александър Тодоров и групата бизнесмени.


"Дълговете са повече, защото има и към Титан, но тях не ги смятаме. Те ще бъдат изчистени по съвсем законов начин. Аз клубът го взех с 40 милиона задължения, по 7-8 милиона е издръжката на сезон", обясни Иванов.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог