Фюри постигна 33-та победа на професионалния ринг и остава непобеден при професионалистите в 34 мача (едно равенство). Победите му с нокаут вече са 24.

Свързани новини

05.12.2022 10:30

Тайсън Фюри отново победи Чисора и предизвика Усик

Видян 1952 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тайсън Фюри запазва титлата си в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) след победа с технически нокаут над Дерек Чисора. Срещата на стадиона на Тотнъм в Лондон беше прекратена в десетия рунд от рефера на ринга, след като Чисора повече не можеше да оказва отпор на световния шампион.


Двубоят премина при тотална доминация на Фюри, който получи изключително малко удари. На трибуните в Лондон имаше около 60 хиляди зрители.


Двамата боксьори се срещнаха за трети път след 2011 и 2014 г. В първата среща Фюри постигна победа след единодушно решение на съдиите, докато вторият мач беше спрян в 10-тия рунд след медицинска намеса.


"Много благодаря на Исус Христос, че ми даде още една победа. Последният ми мач беше доста отдавна, но не искам това да звучи като оправдание, нито да отнемем от направеното от Дерек Чисора - той е истински воин. През годините ме е дразнил доста", каза Фюри след срещата.
Фюри постигна 33-та победа на професионалния ринг и остава непобеден при професионалистите в 34 мача (едно равенство). Победите му с нокаут вече са 24.


За почти 39-годишния Чисора това беше 46-и професионален мач. В кариерата си той има баланс 33 успеха и 13 загуби. Преди мача с Фюри Чисора победи Кубрат Пулев през юли, което е единственият му успех в последните пет мача.


"Искам да благодаря на рефера, че спря двубоя. Като боец не исках да спирам. Благодаря на Тайсън, ние сме приятели. Той е голям шампион. Всички мечтаят за мач между него и Усик, нека това да се случи", каза Чисора.


След края на мача Усик се качи на ринга, подканен от Фюри.
"Ти си следващият, нека да го направим. Аз не съм онзи бодибилдър (Антъни Джошуа), когото победи. Ще те приключа и теб", каза британецът към другия шампион в тежка категория.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете