Станимир Стоилов

Свързани новини

04.10.2023 16:03

Станимир Стоилов е сред вариантите за нов треньор на АПОЕЛ Никозия

Видян 2798 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Станимир Стоилов е сред вариантите за нов треньор на кипърския футболен гранд АПОЕЛ Никозия, съобщава местното издание Goal News Cy. Управата на клуба не е доволна от колебливия старт на сезона под ръководството на назначения през лятото португалски специалист Рикардо Са Пинто и разглежда варианти за неговата смяна. Са Пинто е заплашен и от сериозно наказание между 3 и 6 месеца, след като беше изгонен в дербито срещу Анортозис (1:1) на 23 септeмври заради удар в лицето на помощник-треньора на съперника.


От ръководството на синьо-жълтите вече са изготвили кратък списък с кандидати, в който на предна позиция е Стоилов, познат в Кипър от периода си като наставник на Анортозис за почти 11 месеца през 2011 година. АПОЕЛ, в който играе българският халф Георги Костадинов, заема шестото място във временното класиране на шампионата с 11 точки от 6 мача, като не успя да се класира в групите на турнира Лигата на конференциите на УЕФА след отпадане от белгийския Гент с две загуби - 0:2 като гост и 1:2 като домакин, в плейофите в края на август.
Станимир Стоилов е без работа от април, когато напусна Левски, след като през 2022 година изведе сините до триумф в турнира за Купата на България и беше определен за най-добър треньор у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес е ден, в който спокойно можете да се посветите на семейството си

Днес е ден, в който спокойно можете да се посветите на