Съотборниците в Байерн Садио Мане и Лерой Сане са се сбили в съблекалнята след като германския клуб претърпя поражение с 0:3 от Манчестър Сити в първия четвъртфинал в Шампионската лига, съобщават медиите в страната

Свързани новини

13.04.2023 09:54

Съотборници в Байерн се сбили след загубата от Сити

Видян 5754 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съотборниците в Байерн Садио Мане и Лерой Сане са се сбили в съблекалнята след като германския клуб претърпя поражение с 0:3 от Манчестър Сити в първия четвъртфинал в Шампионската лига, съобщават медиите в страната, предаде БНР.

"Билд" и телевизия "Скай Спортс Германия" съобщават, че Сане е напуснал съблекалнята с разцепена устна като резултат от сблъсъка между двамата. Те бяха забелязани да се карат и на терена в края на мача, но бяха разтървани от своите съотборници.

Според вестник "Билд", двукратният футболист номер 1 на Африка Мане се е оплакал пред другите от начина, по който му говорил германското крило за представянето му. Никой обаче от останалите не е направил забележка на Сане, което изнервило сенегалския нападател.

За момента няма коментар от клуба по въпроса с инцидента между двама от титулярите. Поражението за тима е най-изразителното като резултат от загубата от Пари Сен Жермен със същото 0:3 през 2017 година насам.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв