Емоционално съм разбит

Свързани новини

12.04.2023 16:40

Ман Сити разби Байерн и гледа към полуфиналите

Видян 4849 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Манчестър Сити направи голяма крачка към полуфиналите в Шампионската лига, след като разгроми Байерн Мюнхен с 3:0 в първи мач между двата тима. Гражданите се наложиха по категоричен начин на своя стадион, за да не дадат много шансове на съперника си преди реванша.
Родриго откри в 27-ата минута след красиво изпълнение от дистанция. След почивката Сити нанесе големия си удар с нови два гола, които паднаха в рамките на шест минути. Бернардо Силва се разписа в 70-ата, а Ерлинг Холанд в 76-ата. С гола си норвежецът достигна до впечатляващите 45 попадения от началото на сезона във всички турнири. Той записа своеобразен рекорд за футболист, играещ във Висшата лига.

Загубата е първа за Байерн в Шампионската лига от началото на сезона. Дотук отборът беше получил само два гола в надпреварата, а сблъсъкът със Сити беше и първи за новия треньор Томас Тухел.


"Емоционално съм разбит. Остарях с десет години или повече само за една вечер. Беше толкова изискващ мач, не беше комфортно. Сега трябва да си почина, играчите също и да се подготвим за Лестър в неделя. Резултатът е невероятен, но аз знам малко какво може да се случи в Мюнхен. Ако не се представиш наистина добре, те могат да ти вкарат два-три гола. Аз го знам, играчите го знаят. Трябва да покажем огромен характер. Ако не играем нашата игра, всичко може да се случи. За да отстраниш такъв съперник, ти трябват два добри мача, не само един.", каза треньорът на Манчестър Сити Гуардиола.


В другата среща за вечерта Интер постигна много важна победа над Бенфика с 2:0 като гост. Николо Барела се разписа в 51-ата минута, а Ромелу Лукаку вкара от дузпа в 82-ата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни