Ливърпул излезе с много офанзивен състав, в който едновременно на терена бяха Мохамед Салах

Свързани новини

16.03.2023 15:43

Реал Мадрид не даде шансове на Ливърпул и се класира напред в ШЛ

Видян 4049 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Реал Мадрид постигна втора поредна победа над Ливърпул, след като се наложи с 1:0 и стигна четвъртфиналите в Шампионската лига. В сблъсъка, който беше повторение на миналогодишния финал, испанският клуб се класира с общ резултат 6:2.
Единственото попадение на стадион Сантяго Бернабеу отбеляза Карим Бензема, който беше точен в 79-ата минута.


За Реал това беше юбилеен мач №300 в Шампионската лига. Освен това испанският клуб затвърди тенденцията да продължава напред в елиминациите, след като е спечелил като гост.
Двата отбора не предложиха зрелището от Анфийлд, белязано от седем гола, но това беше продиктувано от много силната игра на Реал. Европейският шампион ограничи до минимум шансовете пред Ливърпул, като особено след почивката надигра съперника си.


За 11-и път в последните 13 сезона испанският клуб достига до четвъртфиналите в надпреварата. Ливърпул, от своя страна, отпада от турнира още в осминафиналите за пръв път от сезон 2019-20, след като в предходните два сезона беше съответно на четвъртфинал и финал.


Червените излязоха с много офанзивен състав, в който едновременно на терена бяха Мохамед Салах. Диого Жота, Коди Гакпо и Дарвин Нунес. По-добрите шансове пред тях бяха преди паузата.
След това Ливърпул дълго време беше държан далеч от вратата на Куртоа. Реал надигра съперника си и в 79-ата минута заслужено стигна до гол. Това се случи и след груба грешка в защитата на гостите.


Към четвъртфиналите продължава и Наполи, който отново победи Айнтрахт (Франкфурт). На своя стадион Диего Марадона италианците спечелиха с 3:0 с два гола на Виктор Осимен (45-ата и 53-ата) и един на Пьотр Желински в 64-ата минута.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион