Свързани новини

13.08.2010 14:57

Продават на пожар Черен Гонзо

Видян 1503 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Безоблачните дни над Герена са на път да приключат рано-рано, след като Супер 19' разбра, че Левски тайно и полека стяга продажбата на новата си суперзвезда Гарра Дембеле. 24-годишният тъмнокож французин с малийска кръв наниза свръхестествените 9 гола за 6 мача и превзе от воле сърцата на феновете. По гръмогласен дебют Дембеле даже измести клубните легенди Наско Сираков и Георги Иванов. Именно затова той бе кръстен от ултрасите Черен Гонзо.


Според информация от високите етажи на Герена за трансфер още на полусезона натиска собственикът на Локо Пд Константин Динев. Коко се обадил на шефа на Левски Тодор Батков и му казал, че до два месеца може да намери силен европейски отбор на Дембеле. Синият началник направо грейнал – въпреки първото място в А група, клубът е на червено с парите. Самият Коко Динев искал от продажбата на франсето в джоба му да влязат свежи пари, които да покрият ремонта на Лаута, който тече от няколко месеца. Припомняме, че Левски плати на Локо 200 000 евро за нападателя в началото на лятото. Сделката бе сключена, като в договора изрично бе записано, че сините трябва да кихнат 20 процента при трансфер на Гарра зад граница.


Впрочем, много са интересните факти около живота на негрото, но четири от тях наистина си заслужава да бъдат отбелязани. Дем​беле е обявен за гений, когато е на 10 години и прохожда във футбола в знаменитата френска школа Клерфонтен, дала на света едни от най-големите звезди изобщо. Бившият играч на Оксер е висок точно колкото великия либериец и фамозен голаджия Джордж Уеа – 186 сантиметра, но за сметка на това пък е дюстабан. Липсата на свод на стъпалата му обаче не пречи на Дембеле да има крачка като на канонерка от Междузвездни войни. През 2006 г., когато е на проби в италианския Лацио, той е арестуван от римската полиция с обвинение за изнасилване.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец