Свързани новини

12.12.2019 13:57

Нощта на скоковете - събота в Арена Армеец

Видян 1147 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Денонощна работа на екипите по организацията на финалния кръг от Световния шампионат по мотокрос – фристайл тече вече втори ден в „Арена Армеец“.


Най-добрите състезатели в света заслужават и перфектни условия, за да покажат на 14 декември своето майсторство в скоковете с мотоциклети.


Над 1200 кубика пръст ще бъдат положени в залата, десетки бали със слама са подготвени за покриване на критериите по организацията за събитието.


Вече са готови боксовете за моторите, положена е специална дървена настилка върху пода и се работи по изграждане на рампите, предава БГНЕС.


Както е известно, 12 пилоти от Германия, Австралия, Чехия, САЩ, Испания, Франция и Италия ще участват. Публиката ще види някои от добре познатите имена като Петър Пилат, Ханс Акерман, Бриис Изо, така и съвсем нови за България топ фристайл звезди като Пат Боуден и Адам Джоунс и новото попълнение в листата - Марк Пиниол. Не малко носители на отличия от Световния шампионат по мотокрос фристайл и големите фриистайл серии като Нитро Сиркъс и Екс Геймс също ще покажат своите умения пред зрителите в „Арена Армеец“. Две нови рампи, от общо седем, които очакват състезателите, със сигурност ще оставят без дъх феновете в залата.


Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в съботния ден от 17:00 часа, а състезанието започва в 19:00. Молбата на организаторите от Българска федерация по мотоциклетизъм е да не се чака последния момент за влизане в залата и заемане места по трибуните. Билети все още има и може да се закупят от Eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа, както и на касата пред залата (работното й време е от 09:00 до 17:00 часа).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат