В чест на сделката Салах е сниман на плажа Принсипоте след дългата кампания, през която зае второ място във Висшата лига и игра на финалите на Шампионската лига, Купа "Карабао", Купата на Англия и Купата на африканските нации

Свързани новини

06.07.2022 09:45

Мохамед Салах на почивка в Гърция, след като спечели спора за договора с Ливърпул

Видян 3652 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като се справи с финансовата битка, Салах говори за новия си договор, който подписа по време на ваканцията си в Миконос преди началото на кампанията през 2022/23 г. , която започва следващия месец.


Салах заяви пред клубния уебсайт: "Чувствам се страхотно и се вълнувам, че ще печеля трофеи с клуба. Това е щастлив ден за всички.


"Мисля, че подновяването отнема малко време, но сега всичко е готово, така че просто трябва да се съсредоточим върху това, което следва. Мисля, че през последните пет-шест години можете да видите, че отборът винаги е вървял нагоре. През миналия сезон бяхме близо до спечелването на четири, но за съжаление в последната седмица на сезона загубихме два трофея.

 
"Мисля, че сме в добра позиция да се борим за всичко. Имаме и нови попълнения. Просто трябва да продължим да работим усилено, да имаме добра визия, да бъдем позитивни и отново да се стремим към всичко. "


В чест на сделката Салах е сниман на плажа Принсипоте след дългата кампания, през която зае второ място във Висшата лига и игра на финалите на Шампионската лига, Купа "Карабао", Купата на Англия и Купата на африканските нации.


Principote е същият район, в който лятното попълнение на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд е заснет да се забавлява с новия си съотборник Рияд Махрез. Джак Грийлиш и дуото на Манчестър Юнайтед Люк Шоу и Хари Магуайър също са гостували преди това.

 
 
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни