В чест на сделката Салах е сниман на плажа Принсипоте след дългата кампания, през която зае второ място във Висшата лига и игра на финалите на Шампионската лига, Купа "Карабао", Купата на Англия и Купата на африканските нации

Свързани новини

06.07.2022 09:45

Мохамед Салах на почивка в Гърция, след като спечели спора за договора с Ливърпул

Видян 3753 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като се справи с финансовата битка, Салах говори за новия си договор, който подписа по време на ваканцията си в Миконос преди началото на кампанията през 2022/23 г. , която започва следващия месец.


Салах заяви пред клубния уебсайт: "Чувствам се страхотно и се вълнувам, че ще печеля трофеи с клуба. Това е щастлив ден за всички.


"Мисля, че подновяването отнема малко време, но сега всичко е готово, така че просто трябва да се съсредоточим върху това, което следва. Мисля, че през последните пет-шест години можете да видите, че отборът винаги е вървял нагоре. През миналия сезон бяхме близо до спечелването на четири, но за съжаление в последната седмица на сезона загубихме два трофея.

 
"Мисля, че сме в добра позиция да се борим за всичко. Имаме и нови попълнения. Просто трябва да продължим да работим усилено, да имаме добра визия, да бъдем позитивни и отново да се стремим към всичко. "


В чест на сделката Салах е сниман на плажа Принсипоте след дългата кампания, през която зае второ място във Висшата лига и игра на финалите на Шампионската лига, Купа "Карабао", Купата на Англия и Купата на африканските нации.


Principote е същият район, в който лятното попълнение на Манчестър Сити Ерлинг Хааланд е заснет да се забавлява с новия си съотборник Рияд Махрез. Джак Грийлиш и дуото на Манчестър Юнайтед Люк Шоу и Хари Магуайър също са гостували преди това.

 
 
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.