Милан победи Пари Сен Жермен (ПСЖ) с 2:1 в мач от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига

Свързани новини

08.11.2023 15:31

Милан обърна ПСЖ, Сити и Лайпциг се класираха за осминафиналите в ШЛ

Видян 3344 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Милан победи Пари Сен Жермен (ПСЖ) с 2:1 в мач от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Росонерите стигнаха до обрат след голове на Рафаел Леао и Оливие Жиру. Бившият вратар на Милан Джанлуиджи Донарума изигра първия си мач на стадион Сан Сиро, откакто напусна росонерите по посока Париж.

В началните 10 минути на двубоя стражът бе замерян с фалшиви банкноти, а от трибуните се чуваха скандирания Доларума, след като италианецът напусна родния си клуб, за да получава по-високо възнаграждение в ПСЖ.

Гостите изненадаха противника си с гол още в 9-ата минута. Бившият футболист на Интер Милан Шкриниар се разписа с глава от непосредствена близост. Възпитаниците на Стефано Пиоли обаче отговориха само 3 минути по-късно. Джанлуиджи Донарума спаси удар по земя на Оливие Жиру, но топката се вдигна високо в наказателното поле. Рафаел Леао бе с гръб към вратата, но изпрати топката в мрежата с удар наподобяващ задна ножица. След почивката червено-черните стигнаха до пълен обрат. Оливие Жиру засече с глава центриране на Тео Ернандес за 2:1, като до края на срещата нови голове не паднаха.

В друга група Шампионът Манчестър Сити се класира за осминафиналите, след като постигна четвърта поредна победа в група G - 3:0 срещу Йънг Бойс. Ерлинг Холанд отбеляза два гола, първият от дузпа, а Фил Фоудън също се разписа за успеха. Сандро Лаупер от Йънг Бойс беше изгонен с втори жълт картон в 53-ата минута. В другия от групата мач РБ (Лайпциг) победи с 2:1 като гост Цървена Звезда, като също продължава към 1/8-финалите.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей