Отборът на Челси

Свързани новини

07.11.2023 15:39

Челси победи 9 от Тотнъм в зрелищен мач

Видян 1804 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Челси постигна много важна победа с 4:1 над Тотнъм в дербито на 11-ия кръг във Висшата лига. Бумерангът на злото стигна екстима на Бербатов, който по сходен начин би със съдийска помощ Ливърпул. Двубоят предложи зрелищни моменти и беше пълен със събития - имаше хеттрик от нападателя на сините Николас Джаксън, два червени картона за Тотнъм, както и по два отменени гола за всеки от съперниците. Загубата е първа за Тотнъм през сезона, като преди този кръг шпорите бяха лидер в класирането. След поражението Тотнъм е втори в таблицата с 26 точки, с една по-малко от Манчестър Сити. Челси се изкачва до 10-о място с 15 т.

След началните минути на срещата по нищо не личеше, че Челси ще спечели. Тотнъм стартира много по-добре и откри още в шестата минута с попадение на Деян Кулушевски. След 20-ата минута Челси заигра по-добре и в рамките на седем минути две попадения на сините бяха отменени. Първо на Рахим Стърлинг в 21-ата минута заради игра с ръка, а след това и на Мойзес Кайседо заради засада. При втората ситуация обаче се намеси VAR, който след продължителен преглед видя опасна игра на Кристиян Ромеро от Тотнъм в наказателното поле. Аржентинецът получи червен картон, а Челси дузпа, от която Коул Палмър изравни в 35-ата минута.

След паузата шпорите бързо останаха с девет души, когато в 55-ата минута Дестъни Удоджи получи втори жълт картон и също беше изгонен. До последните 15 минути Тотнъм задържа равенството, след което започна да греши грубо в защита. Тогава дойдоха минутите на Джаксън и нападателят реализира хеттрик до края на двубоя. Той изведе сините напред в 75-ата минута, а в добавеното време добави още две попадения.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни