Свързани новини

18.11.2010 14:35

Матеус на сръбско след боя от Сърбия

Видян 1625 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът Лотар Матеус е обикалял софийските чалготеки след загубата 0:1 от Сърбия на Васил Левски в контролата снощи. Славният ариец, който е световен шампион от 1990-а, е бил в компанията на мениджъра си Вим Вогел, довериха на 19' бдителни нощни птици. Хер Матеус се е успокоявал от първото си поражение начело на България с мощни балкански ритми, кръшни танцьорки и няколко чаши уиски. Диджей даже се е изгъбаркал, като специално за него е пуснал няколко сръбски хита.


„Лошо стана, че паднахме точно на 17-и ноември, тук тази дата е сакрална“, казал Матеус на Вогел, дочул пък сервитьор, поназнайващ немски.


Мачът със Сърбия се игра на паметния за цяла България ден, на който точно преди 17 години бихме Франция 2:1 насред Парк де Пренс със свръхестествен гол на Емо Костадинов в последната секунда и се класирахме за великото световно в Щатите през 1994-а.  


Припомняме, че Матеус дебютира като национален селекционер с успех - 1:0 над Уелс в Кардиф в евроквалификацията на 8 октомври, а четири дни по-късно записа и 2:0 като гост на  Саудитска Арабия в спаринг.


Голът на нападателя на английския Бирмингам Никола Жигич в 80-ата минута пък сложи край на мераците на нашите да си върнат на сърбите за срамното 1:6 в контролата, играна в Белград преди точно 2 години – на 19 ноември. След въпросния мач падна главата на треньора Пламен Марков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни