MAX Sport 3
01/02

Свързани новини

09.06.2023 10:30

Манчестър Сити и Интер ще определят новия футболен крал на Европа по MAX Sport 3

Видян 2486 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уикенд програмата на MAX Sport включва още мача на мъжкия национален отбор по волейбол срещу Япония, старта от MotoGP за Голямата награда на Италия и UFC 289

Този уикенд ще се изиграе финалът на UEFA Шампионска лига. За най-големия и престижен футболен клубен трофей ще спорят отборите на Манчестър Сити и Интер. Финалът е в събота от 22:00 ч. и зрителите ще могат да го гледат пряко по MAX Sport 3. Сред останалите акценти в програмата на MAX Sport през уикенда са волейболната Лига на нациите, стартът от MotoGP за Голямата награда на Италия и UFC 289.

И двата отбора във финала на Шампионската лига мечтаят за титлата от много време. Интер иска да се върне на трона след повече от десетилетие, докато Пеп Гуардиола се стреми с всички сили да постигне историческия дебютен успех за гражданите. Това е първият път, в който двата отбора ще се срещнат на финала. Сити се класираха след победа над действащия шампион – Реал Мадрид, а „нерадзурите“ спечелиха убедително срещу градския си съперник Милан на полуфинала с общ резултат 3:0.

Двубоят ще се играе на олимпийския стадион „Ататюрк“ в Истанбул, където се проведе един от най-драматичните финали в историята на турнира. На същия стадион през 2005 г. Ливърпул победи Милан след като изоставаше с 3 гола на полувремето.

Предстоящият финал ще започне с традиционното музикално шоу, което тази година ще включва изпълнения на бразилската суперзвезда Anitta и носителят на множество награди GRAMMY певец, текстописец и продуцент Burna Boy.

Уикенд програмата на каналите MAX Sport предлага още много спортни емоции. На 10 юни от 13:10 ч. по MAX Sport 1 ще се излъчи срещата между мъжките национални отбори на България и Япония от волейболната Лига на нациите. Това ще бъде и последният мач на мъжките ни национали от първата седмица на турнира, който се предава по MAX Sport.

MotoGP се завръща с максимална скорост в ефира на MAX Sport със старта за Голямата награда на Италия. Състезанието ще се проведе на пистата „Муджело“, където Франческо Баная и Фабио Куартараро държат повечето рекорди за скорост. Баная спечели победата от големия си опонент през миналата година, но дали развръзката ще бъде същата и сега ще разберем през настоящия уикенд. Квалификациите започват в 11:00 ч. на 10 юни, а самото състезание e от 11:50 в неделя по MAX Sport 2.

В ранните часове на неделя (11 юни) ще се проведе UFC 289, което ще предложи битка за титлата в категория петел при жените. За шампионския пояс ще спорят най-добрият боец при жените в UFC – Аманда Нунес и Ирене Алдана, която получи шанс за титлата след контузия на Джулиана Пеня. Сред останалите срещи в UFC 289 ще видим и битката между Чарлз Оливейра и Бенеил Дариуш в лека категория, а шоуто ще започне от 5:00 часа по MAX Sport 2.


А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 г. A1 България отчита приходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надхвърлят 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.