Девин Букър бе с най-голям принос за успеха, отбелязвайки 32 точки, а Диандре Ейтън допринесе с дабъл-дабъл от 22 точки и 13 борби

Свързани новини

06.04.2022 15:50

Лейкърс загуби шансове за плейофите, Финикс с клубен рекорд

Видян 1331 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Лос Анджелис Лейкърс загуби шансове да продължи в плейофите на НБА, след като отстъпи със 110:121 при гостуването си на Финикс. Една от най-скъпите селекции и безспорно най-голямата марка в лигата, отпада още след края на редовния сезон, въпреки че има да изиграе още три мача.


 


Поражението бе седмо поредно и общо 48-о през кампанията за езерняците, които са 11-ти в класирането на Западната конференция. На другия полюс са слънцата, които записаха рекордна в клубната си история 63-та победа в рамките на един сезон.



Девин Букър бе с най-голям принос за успеха, отбелязвайки 32 точки, а Диандре Ейтън допринесе с дабъл-дабъл от 22 точки и 13 борби.



ЛеБрон Джеймс пропусна втори пореден мач на Лейкърс заради изкълчен глезен. В негово отсъствие Ръсел Уестбрук реализира 28 точки и 5 борби, Антъни Дейвис добави 21 и 13 борби, а Остин Рийвс се отчете с 18 точки и 6 борби.
След мача Кармело Антъни заяви, че контузиите на ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис не могат да бъдат извинение за проваления сезон.



“Няма да се оправдаваме, просто не изпълнихме задачата си. Трябва сериозно да помислим защо се получи така, може би не сега, но в следващите няколко седмици. Сега аз наистина нямам отговор”, каза Антъни, който след края на сезона ще се провърне в свободен агент.




Лос Анджелис Лейкърс, който спечели титлата през 2020 г., пропуска плейофите за седми път през последните девет години и за втори път, откакто ЛеБрон Джеймс е в състава. Преди старта на тази кампания Лейкърс бе №2 сред фаворитите, като само един тим бе пред тях - точно Финикс.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак