Мърсисайдци имаха много сериозно игрово предимство през първата част и головете на Ибрахима Конате (17') и Садио Мане (34') бяха най-малкото, с което домакините се разминаха

Свързани новини

06.04.2022 15:45

Ливърпул се разправи с Бенфика в Лисабон и е с единия крак на полуфиналите

Видян 1294 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ливърпул направи голяма крачка към полуфиналите на Шампионската лига, след като победи с 3:1 Бенфика на Луж в първия 1/4-финален сблъсък между двата отбора.


 


Мърсисайдци имаха много сериозно игрово предимство през първата част и головете на Ибрахима Конате (17') и Садио Мане (34') бяха най-малкото, с което домакините се разминаха. Груба грешка на Конате в началото на второто полувреме бе наказана от Дарвин Нунес (49'). Това даде импулс на орлите, които обаче не успяха да стигнат до второ попадение.


 


Вместо това, в 88-ата минута Луис Диас отбеляза трети гол за гостите. Така задачата на Бенфика за реванша на Анфийлд след седмица става изключително трудна. Ливърпул пък трябва много бързо да се фокусира върху следващия голям тест, тъй като в края на седмицата червените гостуват на шампиона на Англия Манчестър Сити в голямото дерби на върха в Премиър лийг.




В другия четвъртфинален мач Манчестър Сити победи Атлетико Мадрид с 1:0. Гражданите се наложиха на своя стадион Етихад като имаха категорично предимство над съперника си, но стигнаха до само едно попадение, дело на Кевин Де Бройне в 70-ата минута. В хода на двубоя Сити даде много малко шансове на гостите от Испания, които от своя страна главно се бранеха дълбоко.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни