Свързани новини

26.03.2010 12:14

Котоошю падна за четвърти път

Видян 1266 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Калоян Махлянов-Котоошю претърпя четвърта загуба на пролетния супертурнир по сумо в Осака, отстъпвайки пред монголеца Харумафуджи в 13-ия ден от маратона. В същото време другият българин в японското сумо - Даниел Иванов-Аоияма записа поредния си грандиозен успех, информира БГНЕС.


Родният борец, който дебютира в Япония през септември миналата година, спечели турнира в трета дивизия "макушита". В седем схватки Синята гора регистрира само победи, като днес пребори с "хатакикоми" съперника си Хомарефуджи от школата "Исегахама". Така 24-годишният Даниел Иванов се пребори за правото да претендира за повишение в "джурю" на летния турнир в Токио през месец май. В елитната дивизия "макуучи" Калоян Махлянов отстъпи пред Харумафуджи, който приложи на нашия хватката "хикиотоши" в предпоследния мач за деня. В последния Хакухо не сбърка срещу Кайо и продължава с впечатляващия баланс 13 победи и нито едно поражение. Естонецът Баруто пък записа своята 12-та победа и се нуждае от една в оставащите две срещи, за да си гарантира повишение в "одзеки". Баруто има и шансове за първа в своята кариера Купа на Императора, като ще се надява утре Калоян да спре победния ход на Хакухо в предпоследния 14-и кръг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.