Кубрат Пулев мина безпроблемно през Игор Шевадзутский, носещ прозвището Хълк

Свързани новини

31.03.2024 08:03

Кобрата мина безпроблемно през Хълк, Тервел с героична победа

Видян 4303 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев мина безпроблемно през Игор Шевадзутский, носещ прозвището Хълк. Българският боксьор спечели със съдийско решение след 12 рунда пред пълните трибуни на "Арена София". А победа №31 в професионалната му кариера донесе и интернационалната титла на WBA.

130-килограмовият украинец не успя да окаже сериозна съпротива и отнесе куп разтърсващи удари. Шевадзутский все пак остана на крака до последния гонг с пълното съзнание, че въпреки няколкото си точни попадения губи катастрофално по точки.

Сега Пулев очаква възстановяването на първоначалния си съперник - Махмуд Чар, който получи травма на ръката в навечерието на двубоя. Двамата трябва да се бият отново в София през август или септември, като залогът ще бъде регулярната световна титла на WBA. В момента тя е притежание на германеца с ливански корени.


Облян в кръв Тервел Пулев пък изкова героична победа на боксовата гала вечер. Българинът победи със съдийско решение камерунеца Роли Ламбърт. Това беше успех №19 в професионалната му кариера.

През почти целия двубой Тервел беше изправен до стената - заради нечистата игра на съперника, заради неадекватното присъствие на рефера и заради ужасна аркада над лявото око, която не спря да кърви след третия рунд.

Тогава той получи поредния непозволен удар от Ламбърт, който практикуваше всякакви други бойни спортове, но не и бокс. Подмолните му похвати обаче така и не бяха санкционирани от съдията на ринга.

По-младият от братята Пулеви все пак намери сили, за да продължи да се сражава. Той категорично доказа, че е по-класният на ринга. И напълно логично беше определен за победител след изключително тежките 8 рунда.  Двама от съдиите присъдиха 79:73, а третият - 80:72.

 Източник: бТВ


Снимка:LAp


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат