Често в последно време, следим погледа над събитията в спорта и хайлайфа като човек който години е бил част от тях

Свързани новини

17.05.2023 14:02

Йоан Богданов честити рождения ден и новата любов на Гришо и намекна с каква цел тренира в залата

Видян 2927 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Често в последно време, следим погледа над събитията в спорта и хайлайфа като човек, който години е бил част от тях. Майсторът на футболни прогнози за пръв път не бе напълно прав снощи. Йоан предрече две победи на Интер над Милан в Шампионската лига, но и двете с по минимум 2 гола разлика.


Вчера обаче “нерадзурите” спечелиха само с 1:0. Ако днес Реал Мадрид елиминира Манчестър Сити то любимите му от четвърт век отбори ще се срещнат на финала. Въпреки тези емоции покрай футболните си пристрастия обаче, Богданов не пропусна да честити рождения ден на Григор Димитров в социалните мрежи.


Този път на връх празника на родния тенисист се разкри и връзката му с красавицата Мадалина Генеа - бивша приятелка на Леонардо Ди Каприо и Джерард Бътлър.


”Най-добрият български тенисист за всички времена”, определяйки така Гришо футболният експерт му пожела здраве и успехи и добави “Ако има някой българин, който заслужава такава жена, то това е Григор.Той има всичко.” От различните сторита и публикации той подсказа какви планове има за неговото бъдеще.


Самият Йоан Богданов е роден на 21.05.1990 в Тополовград, същата област в която се е появил на бял свят и Гришо.


”В Неделя навършвам Христова възраст, а липсата на игрова практика от доста време ме накара да считам футбола за затворена страница. Мина времето, в което това можеше да се случи” обясни Йоан в публикувано видео в инстаграм профила си. Високият близо 1,90 см мъж за разлика от бодибилдърските  си години, когато бе фин манекен , сега тренира силово във фитнес залата. Преди няколко години последователите му си бяха казали, че Йоан Богданов се е превърнал в звяр, а самия той припомни този период през 2019 година и загатна “Не можех без да имам преса 365 дни в годината.


Иначе щях да бъда и още по грамаден.Сега плочките не са ми приоритет и тренирам за маса и сила.Ако се пробвам в борбата ви гарантирам, че бързо ще чуете за мен и в този спорт.Просто знам каква сила имам в момента!”.


Определено би било интересно за всички да видим бившия журналист в 168 часа на тепиха.Фенове в социалните мрежи пък започнаха да му избират друга популярна личност за опонент.Кой ли би бил най-любопитен съперник на Йоан Богданов?



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева