Йоан Богданов

Свързани новини

16.05.2023 20:41

Йоан Богданов пак категоричен: с Леао или без Интер ще качи Милан на разлика и в реванша

Видян 2904 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Йоан Богданов сякаш бе гледал първия полуфинален сблъсък в Шампионската лига между двата милански отбора.

Някогашният футболен талант и фитнес модел заяви смело, че Интер ще отнесе Милан с лекота в първата среща ии… ”нерадзурите” не просто го сториха, а дори го направиха за рекордно бързо време - 0:2 до 11 та минута.
Сега Богданов дори смята, че резултатът ще бъде по-голям в полза на Змията, въпреки че очакванията са голямата звезда на “росонерите” Рафаел Леао да започне в стартовите 11 на Стефано Пиоли.


”Ново 2:0 за момчетата на Индзаги е минимумът, много е вероятно Интер да разгроми Милан. Типично за отборите на Пиоли е когато настъпи срив, то рухването да бъде тотално. Той има своите треньорски качества, не ме разбирайте погрешно, когато набара верния ритъм отборите му навлизат във впечатляващи серии от положителни резултати. Както споменах обаче, отбор на Стефано Пиоли тръгне ли с сериозни издънки то сривът е жесток. Последеният сериозен такъв през януари е живото доказателство, тогава Милан записа 10 мача без победа, в които регистира две загуби в дербита с Интер, едната от които с 3:0 на финал, последваха исторически разгроми от Лацио с 4:0 и 2:5 от Сасуоло на Сан Сиро.В събота срещу Специя видях точно този Милан, не виждам какво може да попречи на изразителната победа за Интер” завърши Йоан Богданов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион