Италианският шампион Милан направи много важна крачка към продължаване в турнира

Свързани новини

26.10.2022 15:25

Ювентус отпадна рано от Шампионската лига, Милан се събуди

Видян 2505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ювентус приключи рано участието си в Шампионската лига. Бианконерите загубиха с 3:4 от Бенфика в Лисабон. В последния кръг италианският отбор ще се бори да си осигури право на участие в Лига Европа.
В другата среща ПСЖ постигна впечатляваща победа със 7:2 срещу Макаби (Хайфа), благодарение на силната игра на триото Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Парижани и Бенфика са на върха с по 11 точки, а Ювентус и Макаби са с по 3.


Меси и Мбапе вкараха по два гола. Аржентинецът записа поредно забележително постижение, като вече в 17 поредни сезона има поне по десет гола във всички турнири. 35-годишният нападател е все по-близо и до Кристиано Роналдо, който оглавява класацията за най-много попадения в историята на Шампионската лига. Португалецът има 140 гола, а Меси вече е със 129. Трети е Роберт Левандовски (91), следван от Карим Бензема (86).
Италианският шампион Милан направи много важна крачка към продължаване в турнира. Росонерите победиха с 4:0 Динамо в Загреб и след двете поредни загуби от Челси успяха да излязат втори. В последния кръг Милан приема Залцбург в пряк спор за място в следващата фаза, като на италианския отбор ще му е достатъчно и равенство. Челси си осигури продължаване напред в турнира.


Носителят на купата Реал Мадрид допусна първата си загуба от половин година. Белите, които бяха в серия от 20 поредни мача без поражение, отстъпиха с 2:3 срещу Лайпциг, но вече са в следващата фаза. Германците са втори с девет точки, а в последния кръг гостуват на третия Шахтьор, който е с шест и при победа ще продължи в турнира.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог