Интер спечели за втора поредна година Суперкупата на Италия, след като разгроми големия си съперник Милан с 3:0. Мачът се игра на стадион Крал Фахд в Саудитска Арабия пред близо 52 хиляди зрители.

Свързани новини

19.01.2023 15:45

Интер триумфира със Суперкупата на Италия след категорична победа над Милан

Видян 5043 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Интер спечели за втора поредна година Суперкупата на Италия, след като разгроми големия си съперник Милан с 3:0. Мачът се игра на стадион Крал Фахд в Саудитска Арабия пред близо 52 хиляди зрители.
Освен втори пореден, трофеят на Интер е общо седми, с което нерадзурите изравниха Милан, а лидер по този показател остава Ювентус с деветте Суперкупи.


Специален бе моментът и за треньора на тима Симоне Индзаги, който сам вече има четири трофея като треньор от турнира. Два от тях той спечели с Лацио, а към тях добави и два поредни с Интер.
В основата на успеха на Интер бе прекрасната първа част, която нерадзурите изиграха, като след нея те се оттеглиха със заслужен аванс от 2:0. Още в 10-ата минута резултатът бе открит след прекрасна атака, при която левият краен бранител Федерико Димарко се разписа. Само десет минути по-късно Интер вече водеше с два гола, а този път изцяло заслугата за попадението бе на Един Джеко, който получи в наказатленото поле и по перфектен начин смени посоката, а след това отбеляза за 2:0.


През втората част Милан определено владееше повече топката и опитваше да се върне в мача, но това по никакъв начин не означаваше, че росонерите стигат до положения. Интер сякаш контролираше всичко, а в 77-ата минута Лаутаро Мартинес с прекрасен гол с външен фалц оформи крайното 3:0.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион