Той добави, че са получили сериозни финансови оферти за домакинство на двубоя от Средния Изток, но има възможност срещата да се състои и във Великобритания.

Свързани новини

21.12.2022 13:26

Фюри и Усик сe споразумяха за мач в началото на 2023 година

Видян 6239 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британецът Тайсън Фюри и украинецът Александър Усик са постигнали споразумение за мач помежду си в началото на 2023 година, който ще определи безспорния световен шампион в тежка категория на професионалния бокс. Това съобщи промоутърът на англичанина Боб Аръм за "Скай Спортс", предаде sportal.bg.

Фюри отправи предизвикателство към Усик, шампион във версиите Световна боксова асоциация (WBA), Международна боксова федерация (IBF), Световна боксова организация (WBO) и Международна боксова организация (IBO), след като защити титла си на Световния боксов съвет (WBC) след победа в десетия рунд срещу сънародника си Дерек Чисора по-рано през месеца.

Точната дата и място на двубоя все още се дискутират.

"Двамата се съгласиха следващата среща да бъде помежду им. Усик ми е добър приятел, той е много интелигентен. Тайсън е Супермен и като спортист, и като интелект. Те искат да се изправят един срещу друг на ринга", коментира Аръм.

Той добави, че са получили сериозни финансови оферти за домакинство на двубоя от Средния Изток, но има възможност срещата да се състои и във Великобритания.

"Окончателното решение ще бъде взето скоро. Всичко ще бъде уточнено, надявам се, още до края на тази година", каза Аръм.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.