Свързани новини

19.11.2009 10:40

Едуардо преподписа с Арсенал, Сендерос може да напусне през януари

Видян 1054 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Арсенал Едуардо преподписа договора си на "Емирейтс", като определи новото си споразумение като дългосрочно. 26-годишният футболист, който се присъедини към "артилеристите" от Динамо Загреб през 2007 година бе награден с новия си контракт за добрата си форма, след като си счупи крака. Хърватският национал бе извън терените за близо година, заради контузията си през 2008 година. Сега той има 18 гола в първите си 48 срещи за тима на Арсен Венгер.


Защитникът на Арсенал Филип Сендерос, който се свързва с Евертън, Фулъм, Астън Вила и Съндърланд призна, че желанието му да играе в първия тим на даден отбор може би ще го принуди да напусне "Емирейтс" през януари. Швейцарският национал прекара целия минал сезон под наем в Милан, но се изяви само два пъти за "артилеристите" през този. След пристигането на Томас Вермаелен от Аякс през лятото, като че ли за защитника съвсем няма да се намери място в редиците на Арсен Венгер. Поради тази причина 24-годишният бек признава, че най-вероятно трансфер за него би било най-добрия вариант. "Трябва да намеря някакво разрешение на проблема, след като не играя за Арсенал", заяви Сендерос. "Смяна на клуба през зимата е опция. Оставям всички врати отворени. Времената са трудни. Това е като тест, който трябва да премина, но вярвам в Бог и съм силен", допълни футболистът. Информацията е цитирана от агенция БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.