Свързани новини

01.10.2009 08:30

Дяволите надвиха Вълците в Шампионската лига

Видян 1116 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Юнайтед хвърли доста усилия, но извоюва ценна победа с 2:1 над Волфсбург в среща от Група В на Шампионската лига. Силен мач направи Димитър Бербатов, отличил се с няколко добри паса и с принос за победното попадение, информира БГНЕС.


До средата на първото полувреме срещата течеше при поделено надмощие. В 20-ата минута Бербатов влезе в игра, заменяйки контузения Оуен, и нестандартните му отигравания веднага раздвижиха атаката на Червените дяволи. До края на полувремето Бербо даде три великолепни паса, два от които с пета. За съжаление на домакините, подаванията му бяха опропастени от Валенсия, Карик и Рууни.
Постепенно Юнайтед наложи превес, но първи до гол стигнаха Вълците след хубав удар с глава на Дзеко в 56-ата минута. Момчетата на Алекс Фергюсън не се стъписаха и увеличиха допълнително оборотите, като имаха шанса да изравнят само 3 минути по-късно чрез прецизно изпълнен пряк свободен удар от неостаряващия Гигс. Победният гол за Юнайтед дойде в 78-ата минута след като Карик завърши атака, започната от Гигс и Бербатов, прехвърляйки вратаря Бенгалио. Тримата играчи на Юнайтед бяха и най-активните и полезните за своя тим, докато Рууни, въпреки вложеното старание, не бе на висота.
След тази победа Юнайтед оглавява еднолично класирането в Група В на Шампионската лига с пълен актив от 6 т. Второ-трето място делят Волфсбург и ЦСКА Москва с по 3 т., а последен е тимът на Бешикташ без спечелена точка до момента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец