16.09.2009 12:28

Манчестър Юнайтед с минимална победа над Бешикташ, резултати от Шампионска лига

Видян 2019 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Юнайтед постигна минимална победа 1:0 над турския Бешикташ в мач от група В на Шампионската лига. След няколко пропуснати възможности в 77-та минута Нани стреля към Хакан Арикан, защитникът на Бешикташ изби, но топката попадна в опитния халф Пол Скоулс и той не допусна грешка. Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов започна срещата на резервната скамейка и влезе в игра в 63-та минута на мястото на Майкъл Карик. За времето си на терена Бербо не показа най-доброто от себе си. През първото полувреме гостите владееха положението на терена, но не успяха да сътворят нещо съществено.


В другия мач в група В Волфсбург дебютира отлично в Шампионската лига. „Вълците” победиха като домакини ЦСКА Москва, като победата осигури голмайсторът на Бундеслигата Графите, който осъществи хеттрик. Бразилецът откри в 36-та минута, а 5 минути по-късно удвои от дузпа. Дзагоев с гол в 76-та минута намали разликата, но нов гол на Графите в края на мача оформи окончателното 3:1. Така след първите мачове в група В Волфсбург е начело с 3 точки и по-добра голова разлика от Манчестър Юнайтед. ЦСКА Москва и Бешикташ са без актив. В мач от група А Ювентус и Бордо не излъчиха победител - 1:1. Гостуващият на Макаби Хайфа Байерн Мюнхен надделя с класическото 0:3. В Група С Милан като гост победи Олимпик Марсилия с 1:2, а Реал Мадрид разби домакините от Цюрих с 2:5. С нулево равенство завърши срещата от Група D между отборите на Атлетико Мадрид и Апоел Никозия. Челси се наложи у дома над Порто с 1:0. Информацията е на БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката