Свързани новини

03.06.2009 15:56

Декларация на ПФК ЦСКА ЕАД в защита на феновете

Видян 1687 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на ЦСКА излезе с декларация, в която защити своите фенове за обвиненията, които бяха отправени към тях по време и след мача с Литекс, предаде БГНЕС.


Декларацията гласи: "Войната срещу ЦСКА навлезе в етап на тотална атака срещу най-големия капитал, с който нашият клуб разполага – феновете. Провокацията в Ловеч, организирана срещу ЦСКА и феновете, които за пореден път засвидетелстваха безрезервната си подкрепа към клуба, постигна желания ефект, отприщи неандерталските нрави на някои хора, злоупотребили с дадената им от Република България власт и без никакво съмнение ще донесе сурови санкции от Българския футболен съюз. Далеч сме от мисълта, че вината трябва да се търси навсякъде другаде, а не и при нас. ПФК ЦСКА държи и ще настоява виновните за нахлуването на публиката на терена да бъдат наказани. Готови сме да приемем санкциите, които не се съмняваме, че ще ни бъдат наложени от Дисциплинарната комисия, стига те да са справедливи, в рамките на разумното и в съответствие с нормативните уредби и законите на републиката. Това, което последва обаче след последния съдийски сигнал в Ловеч, трябва да бъде окачествено меко казано като произвол.
Тенденциозно и без причина бяха бити и малтретирани привърженици на ЦСКА без оглед на възраст и пол. Няма да се впускаме в подробно описание на широко дискутираните в последните дни подробности като насъскването на полицейски кучета срещу феновете ни, рушенето на частна собственост от т.нар. „органи на реда” и редица други безумни и неадекватни действия на ловешката полиция. Също така няма да се спираме върху критериите на някои наши колеги за „обективна журналистика”, тъй като според нас работата и призванието на журналиста е да отразява обективно и безпристрастно събитията, на които е станал свидетел. Такава показна гавра и саморазправа с феновете на най-великия български клуб не може, няма и никога няма да бъде толерирана от нас! Ръководството на ПФК ЦСКА твърдо застава зад своите привърженици и фенклуба на ЦСКА и иска с настоящата декларация да изпрати едно кратко и ясно послание до всички, за които нашият клуб и нашите фенове са трън в очите:


Долу ръцете от най-великата и вярна публика!


ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЦСКА!


ПФК ЦСКА ЕАД".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева