Свързани новини

02.06.2009 19:42

Дихонов: Агитката на ЦСКА повече няма да стъпи на стадиона, да чупят у тях

Видян 2107 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Управителния съвет на ПФК Литекс Ловеч АД се събра днес и взе решение агитката на ПФК ЦСКА да не се приема да гостува на Градския стадион в Ловеч за неопределено време.


Решенията на УС на ПФК Литекс Ловеч АД са следните:


"1. Интригантът-журналист Иван Ченчев да не се допуска на Градския стадион в Ловеч по никакъв повод за неопределено време.
2. Агитката на ПФК ЦСКА да не се приема да гостува на Градския стадион в Ловеч за неопределено време. Решенията са взети след събитията по време на последния изигран мач на Градския стадион в Ловеч между отборите на Литекс и ЦСКА".


Финансовият директор Величко Дихонов взе отношение относно решенията на Управителния съвет, както и за скандалите по време на дербито с ЦСКА пред сайта на тима.


- Г-н Дихонов, можете ли да коментирате решенията взети на Управителния съвет днес?
- Да. Предполагам, че Управителния съвет е взел тези решения, защото това, което прави агитката на ЦСКА е рецидив. Случва се за 3-та година подред. По тази причина те няма да могат да гледат отбора си на живо на Градския стадион в Ловеч. Да си стоят в тях и да си чупят телевизорите и апартаментите. Специално този мач винаги го предават по телевизията.


- Това не е ли крайна мярка?
- Не мога да повярвам колко дълги уши може да има един умопомрачен фен, наричащ себе си "журналист", формиращ общественото мнение, да подава сигнали на освирепели хора по време на мача, за да навлязат на терена и да търсят саморазправа с футболисти, съдии и полиция. Говоря за лицето Иван Ченчев, който "уж чул" на сто метра, при 7000-8000 души на стадиона, как съдията казал на нашия треньор, че не е дошъл моментът да съсипе отбора на сърцето му. А в същото време не вижда или не иска да види как неговите хора разплакват топката от ритане и не могат да си я подадат повече от два пъти. Но техния отбор ми е последният проблем. Тук става въпрос за морал и почтеност, които явно са чужда територия за този майстор на перото.


- Ще предприемете ли някакви други мерки, освен посочените от Управителния съвет?
- Имаме трима свидетели под клетва и ще заведем дело за подстрекаване към вандализъм и нарушаване на обществения ред. Към добре охранения шеф на тази група, която на гърба на слабичките и невръстни дечица, обичащи отбора си и носещи му като пчелички всяка седмица, защото това туловище трудно се поддържа, моят апел е: "Госпожи и господа, които обичате най-титулования футболен отбор в България, ПФК ЦСКА, разкарайте по най-бързия начин този 300-килограмов шопар и търтей, защото нищо добро не Ви чака. Вашият отбор винаги се е славил с най-интелигентната, миролюбива, толерантна и компетентна публика. Не чакайте повече на Вашия гръб, с Вашите пари, с Вашата любов да го направите половин тон и пак да нямате отбор, защото когато ПФК ЦСКА е много силен каква ще е неговата роля...".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв