Свързани новини

02.02.2022 15:02

Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на БФС

Видян 752 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бившият български национал Димитър Бербатов отново официално се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Това обяви самият той на пресконференция.


 


Конгресът на 18-и март тази година ще бъде изборен.


 


Бербатов сподели, че е задължен да го направи заради подкрепата на редица клубове, които по думите му към днешна дата са „близо 50”.


 


“Искам да кажа, че съм кандидат за президент с моя екип. Искам да благодаря на тези близо 50 клуба, които ме подкрепят. Наистина благодаря, за това, което правят. Задължава ме да изляза и да говоря открито. Искам да помоля хората и кандидатите за президент на БФС да излязат и да заявят това си желание открито, за да знаем кои са кандидатите.


 


Със своя екип да излязат и да представят плановете и програмата си. Ние го направихме на една дълга пресконференция. Програмата е същата, търпи подобрение“, започна Бербатов.


 


„Учудващото е, че продължава да се натискат клубовете за контрадекларации. Продължава да има такъв натиск. Най-пресният пример е от Шумен. Човекът излезе и даде гласност на това, което се е случило.


 


Имало е дори изнудване. Въпросът е защо се случва всичко това, след като конгресът ще бъде изборен. Може би това е ход от ръководството на БФС, с който да отменят Конгреса. Това не е морално правилно”.


 


"Не откривам своята кампания, а продължавам тази от началото на миналия конгрес. След като свърши миналият конгрес, който беше опорочен, разбрахме, че няма място за отказване. Подкрепата, която клубовете ни оказват, ни задължава да се преборим. Виждаме как от БФС взаимстват нашите идеи, които предложихме предния път и ги представят като тяхна идея".



“Очаквам този конгрес да бъде още по-добре направен и да не спринтирам по стълбите нагоре-надолу и да се опитвам да прокарвам идеи, които трябва да са ясни от първата минута на конгреса. Не искам да се боря с водещия кое е правилно и кое не е. Искам делегатите на клубовете да имат право да си изкажат думата, а не да бъдат заглушавани от водещия на конгреса. Това води до хаос, което не е приятно. Бих искал да има хора от всички кандидат-президенти в комисиите по броене и секретариата. Това е най-честният начин”.
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби