Свързани новини

27.01.2022 15:56

БФС плюе на 280 клуба: Бербатов

Видян 1216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Екипът на Димитър Бербатов излезе с позиция след пресконференцията на президента на БФС Борислав Михайлов във вторник:


 


„Нищо ново под слънцето – БФС игнорира искането на 280 клуба редовният конгрес на 18 март 2022 г. да бъде изборен и да премине по конкретен дневен ред”.


 


„Когато искаш да заблудиш, казваш нещо невярно, отказваш да отговаряш на въпроси и сменяш темата. Точно това направи Борислав Михайлов на пресконференцията на БФС, след заседанието на Изпълнителния комитет. Дали е казал цялата истина на членовете на Изпълнителния комитет, или и тях е подвел, както се опита да направи с журналистите, няма как да знаем, но ето и самата истина”, атакува нападателят.


 


„Редовният конгрес на БФС е свикан и регистриран в Търговския регистър за 18 март 2022 г. Според дневния ред този конгрес е изборен. За да бъдат обаче сигурни клубовете, че непосредствено преди конгреса този дневен ред няма да бъде променен от Изпълнителния комитет на БФС и точките, свързани с избора на ново ръководство да изчезнат, те се организираха и събраха подписка за това”.


 


„Клубовете поискаха свикването на конгрес, позовавайки се на Устава на футболния съюз по дневен ред, повтарящ дневния ред на свикания вече конгрес, но допълнен с още няколко съществени точки. Точно в това се състои лъжата на БФС, а именно – че дневният ред е един и същ”.


 


„Това, което е ясно, е, че има насрочен конгрес и по думите на Михайлов – той ще е изборен! Остава да разберем дали ще остане такъв, или от БФС пак ще излъжат и най-нагло ще го променят пред очите на цялата футболна общественост”.


 


„Не може БФС да си позволява да лъже своите членове, които нито са толкова глупави, за каквито ги мислят, нито толкова уплашени, колкото са били досега. Другата част от истината е, че мобилизацията за събиране на контрадекларации е пълна и продължава”.


 


„Апелираме към клубовете, желаещи промяната да бъде факт: Не се подвеждайте по нелепи заплахи, нямащи нищо общо с Устава на БФС и Закона”!



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на