13.06.2022 18:06

България измъкна равенство от Грузия в Лигата на нациите

Видян 5247 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България измъкна равенство при гостуването си на Грузия в Лигата на нациите. Футболните национали завършиха 0:0 в Тбилиси. Двубоят дойде два дни след пътния инцидент в грузинската столица, при който пострада полузащитникът Тодор Неделев. Халфът на Ботев (Пловдив) беше опериран и остава в болница.

Българският отбор има три точки от четирите си мача дотук и изгуби възможност да спечели групата си. Грузинците са начело с десет точки, следвани от Северна Македония (7 точки), чийто отбор се наложи с 4:0 срещу Гибралтар с голове до 31-ата минута.


България остава без победа като гост от 6 септември 2018 г., когато спечели в Словения.


Грузинците имаха превъзходство и атакуваха през почти целия мач, но българският отбор се справи в защита. В същото време воденият от Георги Иванов-Гонзо състав имаше малко възможности.


Домакините бяха в атака, но през първото полувреме не стигнаха до чисти положения. През втората част дойде единственият им точен удар от общо 17 в мача. В 62-ата минута Хвича Кварацхелия беше изведен с дълго подаване, като прехвърли Николай Михайлов. Ударът му беше слаб и Пламен Гълъбов успя да изчисти от голлинията. В продължението на атаката последва центриране отдясно, Жорж Микаутадзе стреля с глава, но Михайлов се справи.


В минутите около 80-ата българският отбор имаше няколко атаки, като деен по лявото крило беше Мартин Минчев. В края грузинците продължиха опитите да спечелят, но без резултат.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Опълченец 14.06.2022 10:14

    С помощта на 7 ми американски флот и украинците булгаристанските опълченци спряха ордата на Грузия под Шипка !!! „Слава Кокаина, слава US пасмина, героям слава !!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби