Байерн Мюнхен

Свързани новини

25.10.2023 16:11

Байерн победи Галатасарай в Истанбул, Онана спаси Юнайтед

Видян 2711 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Байерн Мюнхен продължи с перфектното си представяне в Шампионската лига и победи с 3:1 като гост Галатасарай  в мач от група А. Кингсли Коман откри резултата за баварците (8’), но Мауро Икарди възстанови равенството в 30-ата минута от дузпа. Хари Кейн обаче върна преднината на Байерн (73’), а Джамал Мусиала реши всичко с трето попадение (79’). Победата не дойде никак лесно за баварците, които през първото полувреме определено бяха надиграни от Галатасарай, подкрепян както винаги бурно от фанатичните си привърженици на Али Сами Йен.

Така Байерн продължи да е без грешка в Шампионската лига, като има пълен актив от 9 точки след три мача. Баварците постигнаха рекордна осма поредна победа като гост в груповата фаза на най-престижния клубен европейски турнир. Немските шампиони записаха и забележителните постижения от 37 поредни мача без загуба и също 16 последователни успеха в групите на Шампионската лига. Потвърди се и добрата традиция на Байерн срещу турски отбори, като баварците никога не са губили срещу тим от южната ни съседка. Галатасарай пък записа първо поражение през този сезон и остава с 4 пункта в групата.

В другия мач от групата Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Копенхаген и взе първи точки в турнира от началото на сезона. Червените дяволи запазиха шансове за класиране напред, а освен това сложиха край на серията от пет поредни мача без успех в Шампионската лига. Успехът дойде след гол на Хари Магуайър, а в края на мача вратарят Андре Онана спаси дузпа. Юнайтед е на трето място в групата с 3 точки.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец