Анализ

Свързани новини

04.10.2023 10:22

Йоан Богданов говори за фаворитите в Шампионска лига и разкри дали някой ще спре Ливърпул в Лига Европа

Видян 1942 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През август Йоан Богданов обяви публично очакванията си за това кои отбори ще триумфират в шест от водещите европейски първенства. Два месеца по-късно половината от тях са лидери в класирането, а останалите три потенциално също могат да оглавят своите шампионати всеки един момент при грешка на преките конкуренти. И докато остава доста време до пролет когато ще стане ясно до каква степен ще се сбъднат прогнозите на Йоан, то съвсем на скоро той изпъкна познавайки, че Интер ще разгроми Милан с пет гола разлика. Това определено бе сред най-впечатляващите усещания изобщо за годината у нас тъй като Милан също са в страхотна форма и освен разгромното 1:5 от Интер , росонетите имат 6 победи в останалите 6 двубоя в Серия А.


Йоан Богданов обаче не спираше да повтаря в различни постове, че Интер ще им вкара пет. Очакванията му за това какво ще се случи в евротурнирите започнаха с прогноза за групите именно на двата милански гранда.


"Милан няма да оцелее в групата на смъртта. За мен ПСЖ ще излезе със сигурност от нея, а останалият отбор който ще продължи на елиминациите ще е някой из между Борусия и Нюкасъл. Силните игри на Милан в Серия А няма да се пренесат в Шампионска лига. Интер ще спечели своята група, а заедно с тях виждам и Реал Сосиедад на осминафиналите. Да, тук е и отборът на Бенфика с Анхел Ди Мария който кара втора младост, но черно-синият кошмар за лисабонските орли ще продължи. Бенфика винаги напуска турнира след като срещне Интер. Имах възможността да гледам срещата на Реал Мадрид с Хетафе този сезон в компанията на легендарния Фернандо Мориентес. И двамата бяхме на мнение, че освен титлата в Ла Лига която очакваме кралския клуб да спечели, отборът както почти всяка година ще бъде и сред най-сериозните претенеднти за короната на Европа. За мен ще е изненада всеки шампион различен от Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и някой от двата финалиста от миналия сезон Интер и Манчестър Сити. Не вярвам победителя в Шампионска лига да не е някой от тези четири клуба.


В Лига Европа пък има един супер фаворит и той е очеваден, и ясен за всички. Отборът на Ливърпул ще гони четвърти трофей в надпреварата, а мнозина казват, че просто няма кой да спре момчетата на Клоп да вдигнат купата. За мен, също, те са най-вероятния победител, но имам скрит фаворит, който може да ги елиминира. Португалският гранд Спортинг Лисабон успя да елиминира, насред Лондон, миналогодшния фаворит номер едно - Арсенал. Огромен малшанс бе причината момчетата на Рубен Аморим да отпаднат след това от Ювентус. Има много време до елиминационната фаза в Лига Европа, а на нея ще се присъединят и много силни отбори като трети в групите в Шампионска лига. За мен обаче Спортинг Лисабон остава фаворит номер 2 след Ливърпул в турнира и смелата ми прогноза е зелено-белите да спрат англичаните. Рубен Аморим изведе отбора до първа титла на Португалия след 19 години чакане. Сега да ги изведе до пръв европейски финал след също 19-годишно чакане е доста възможно. Временните лидери в португалската Примейра Лига загубиха домашния финал в същия турнир през 2005. Тогава на Жозе Алваладе купата на Уефа спечели ЦСКА Москва".







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.