В първите два двубоя Верона надигра съперника с 3:0 и 3:2 гейма. Така възпитаниците на Радостин Стойчев водят в серията с 2-1 победи. Играе се до 3 победи от 5 мача.

Свързани новини

27.03.2023 15:53

Алекс Николов реализира 25 точки и донесе първи успех на Лубе срещу Верона в полуфиналите

Видян 3020 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Националът Александър Николов и тимът на Кучине Лубе (Чивитанова) намалиха пасива си в 1/4-финалната серия в италианската волейболна Суперлига. Воденият от Джанлоренцо Бленджини отбор надигра УитЮ (Верона) и Алекс Грозданов с 3:0 (25:17, 25:22, 28:26) в третия 1/4-финален двубой помежду им, изигран в Еуросуоле Форум пред почти 3000 зрители.


В първите два двубоя Верона надигра съперника с 3:0 и 3:2 гейма. Така възпитаниците на Радостин Стойчев водят в серията с 2-1 победи. Играе се до 3 победи от 5 мача.
Решаващата четвърта среща е на 2 април (неделя), като при победа на Лубе, серията ще бъде изравнена. Успех на Верона пък ще донесе място на полуфиналите на Алекс Грозданов и съотборниците му.


Наставникът на шампионите от Лубе Джанлоренцо Бленджини направи сериозни промени в състава си, с което изненада Радостин Стойчев. Бленджини пусна Алекс Николов в игра като диагонал на разпределителя, а звездата Иван Зайцев заигра като посрещач. Освободен от посрещане, 19-годишният Алекс Николов се развихри и изигра най-добрия си мач от началото на сезона за Лубе. Той бе безкомпромисен в атака и заби 25 точки с фантастична ефективност от 84%, реализира 4 аса и завърши мача с коефициент +20.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби