В поредицата от шест части на Netflix на Хари и Меган херцогът обвини баща си в лъжа по време на важна среща по времето, когато напусна Обединеното кралство за Съединените щати, докато в противоречивите си мемоари Spare той каза, че баща му поставя собствените си интереси пред своите.

Свързани новини

08.01.2024 11:55

Вижте какво отговори Крал Чарлз, попитан за връщането на отчуждения принц Хари

Видян 2674 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари е имал много нестабилни отношения с баща си крал Чарлз - но когато монархът беше попитан дали да върне отчуждения си син обратно в кралското лоно, той даде неочакван отговор, пише Mirror.

Изминаха почти четири години, откакто принц Хари и Меган Маркъл шокираха света, като драматично напуснаха кралските си роли - и отношенията им със семейството никога не са били същите оттогава.

Всъщност нещата изглежда са тръгнали от зле към по-лошо, особено що се отнася до Хари и баща му крал Чарлз, като се казва, че двойката има много нестабилна връзка и малко комуникация между тях. В своите критики към кралското семейство Чарлз често е бил мишена на Хари, с няколко обвинения, отправени към него.

В поредицата от шест части на Netflix на Хари и Меган херцогът обвини баща си в лъжа по време на важна среща по времето, когато напусна Обединеното кралство за Съединените щати, докато в противоречивите си мемоари Spare той каза, че баща му поставя собствените си интереси пред своите.

Но въпреки публичните думи на Хари, кралят запази почти мълчание относно ситуацията - въпреки че даде неочакван отговор от четири думи, когато беше попитан за Хари на годеж миналата година. Това стана, когато монархът беше на посещение в Стратфордския кампус на Университета на Източен Лондон в източен Лондон за неговата 125-та годишнина, откривайки паметна плоча и откривайки новата болница и център за обучение в първичната медицинска помощ.

По време на посещението Чарлз отиде да поздрави някои студенти и други доброжелатели, които се бяха събрали, за да зърнат монарха. Докато се ръкуваше, един мъж извика: "Върнете Хари, моля, можете ли да го върнете, моля, сър?" Кралят като че ли отначало не чул за кого говори човекът и го попитал: "Кой?" Мъжът отговори: „Хари, твоят син“, на което Чарлз нервно и сърцераздирателно отговори: „Би било хубаво“, преди бързо да продължи напред.

Въпреки разстоянието изглежда, че отношенията между Хари и баща му започнаха да се размразяват миналата година и започнаха да стигат своя край. Беше разкрито, че херцогът на Съсекс е телефонирал на краля, за да му пожелае честит рожден ден, тъй като баща му празнува навършването на 75 години на 14 ноември.

Херцогът на Съсекс се обади на своя „татко“ след деня, изпълнен с ангажименти за монарха, въпреки че двамата почти не разговаряха от месеци. Кралски източници казаха, че това вероятно ще бъде "приятна изненада" за краля, който не се е чувал с Хари, нито по телефона, нито чрез съобщение, "от известно време".

След това се твърди, че Чарлз все още е готов да чуе Хари, неговото „скъпо момче“. Съобщава се, че е имало открита покана двойката да се среща винаги, когато той е в Обединеното кралство, с планове баща и син скоро да говорят отново.

Но само седмици по-късно връзката на Хари и Меган с техните кралски роднини отново беше поставена под микроскоп поради издаването на противоречивата книга Endgame от Омид Скоби, която възобнови спора за кралския състезателен ред.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец