Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пропуснаха кралската Коледа тази година

Свързани новини

29.12.2023 15:40

Принц Хари получи студен подарък от роднина, който го обърка

Видян 4185 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пропуснаха кралската Коледа тази година, но когато Хари беше по-млад, той си спомня как една година получава подарък от един роднина в Сандрингам, който нарича "студен".


Изминаха много години, откакто принц Хари се присъедини към роднините си за традиционната кралска Коледа.


Обтегнатите отношения с членовете на семейството означават, че през последните пет години той е прекарал празничния сезон със съпругата си Меган Маркъл в Северна Америка - и тази година не беше по-различна. Преди това обаче Хари беше твърд участник в кралските коледни тържества, като участваше във всички традиции. Невероятно привилегированият живот на кралските особи означава, че те рядко имат нужда от нещо. Всъщност, когато става въпрос за Коледа, добре известна традиция е кралските особи всъщност да купуват малки, евтини, шеговити подаръци един за друг.


Но изглежда Хари остава объркан една година от един подарък, който получава от невероятен кралски роднина - и дори го нарече "студенокръвен". Пишейки в мемоарите си Spare, Хари си спомня своята пралеля и сестрата на покойната кралица принцеса Маргарет или „леля Марго“, както той я нарича, и твърди, че не я е познавал много добре, въпреки че споделя „12,5 процента“ от нейната ДНК.


Той пише, че на Бъдни вечер в имението Сандрингам, когато всички се готвели да отворят подаръците си, Маргарет му подарила необичаен подарък - малък химикал с гумена риба, увита около него. Той си спомня: „Застанах пред купчината си, избрах първо да отворя най-малкия подарък. На етикетът пишеше: „От леля Марго“. Погледнах и извиках: „Благодаря ти, лельо Марго!“ След като отвори подаръка, Хари твърди, че бил изненадан и благодарил на Маргарет, която според него посочила, че не е просто някаква си химикалка, а специална.



На снимката: Принцеса Маргарет(вляво), кралица Елизабет(вдясно), младите принцове Хари и Уилям в средата, принцеса Даяна, закрита отзад.


Хари добавя: „Това не беше просто някаква химикалка, посочи тя. Имаше малка гумена риба, увита около нея. Казах: „О, рибена химикалка! Добре.“ Казах си: "Това е хладнокръвно". В книгата си Хари също така добавя, че докато е израствал, той е смятал, че той и Маргарет е трябвало да бъдат приятели, тъй като са имали много общи неща.


В мемоарите се казва: „Връзката й с баба не беше точен аналог на моята с Уилям, но доста близка. Кипящото съперничество, интензивната конкуренция (движена до голяма степен от по-големия брат/сестра), всичко ми изглеждаше познато. Леля Марго също не беше по-различна от Мумия. И двете бунтовници, и двете обозначени като сирени."


Отношенията между принц Уилям и Хари отдавна са обтегнати въпреки близостта им в младостта им. Твърди се, че последствията са започнали преди сватбата на Хари с бившата звезда на Suits, херцогинята на Съсекс, като херцогът обвинява Уилям, че е снобски настроен към булката му.


Но това се влоши след обвиненията, които Хари публично отправи към брат си в двойни разкрития: мемоарите му Spare и документалният му филм за Netflix. В автобиографията си, издадена само месеци след смъртта на Елизабет II, Хари обвини Уилям, че го е нападнал физически и го е бутнал в кучешка купа заради Меган.


Хари и Меган, в своя сериал за Netflix два месеца след смъртта на кралицата, твърдят, че дворецът Кенсингтън е излъгал, за да защити Уилям, когато излезе с изявление, в което отричаше историята, че той е тормозил Хари от кралското семейство. Хари също пише за това как Чарлз се моли на двамата си сина по време на напрегната среща в Уиндзор точно след погребението на принц Филип, покойният херцог на Единбург, казвайки: „Моля ви, момчета. Не превръщайте последните ми години в нещастие.“


Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец