С кого е бил, колко деца има и с кого е в момента? Нека разберем това, като надникнем в сложния любовен живот на Джуд Лоу!

Свързани новини

20.08.2022 07:08

Тройката с Фрост и Мос и останалите връзки на Джуд Лоу

Видян 6095 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на наградата БАФТА Джуд Лоу е роден и израснал в Лондон, но в крайна сметка заминава за САЩ. От самото начало актьорът е имал доста интензивни връзки. Както повечето знаят, той има и репутацията на измамник или на човек, който се среща с няколко жени наведнъж. И така, каква е историята с любовния живот на този блестящ актьор? С кого е бил, колко деца има и с кого е в момента? Нека разберем това, като надникнем в сложния любовен живот на Джуд Лоу!

Джуд и Сейди




Погледнете само това свежо лице! Джуд Лоу се запознава с английската актриса Сейди Фрост през 1994 г. Двамата работят по криминална драма и се влюбват силно един в друг. Сади си спомня: "Силата на любовта, която изпитвах към Джуд, и неговата силна амбиция ме караха да се чувствам неконтролируема. "


Работата е там, че Сейди вече беше омъжена. В крайна сметка тя изоставя Гари Кемп от Spandau Ballet заради по-младия Джуд. По онова време той е едва на 19, а тя - на 25 години.


Официализиране на проекта


И Джуд, и Сейди са основни членове на "Примроуз Сет" - група шикозни партита в Лондон. Сред другите членове са моделът Кейт Мос, актрисата Патси Кенсит, дизайнерката Пърл Лоу и актьорите Юън Макгрегър, Джони Лий Милър и Рис Ифанс.


Любителите на партитата се ожениха на баржа в Лондон. Сейди не носеше обувки и грим и взе назаем тоалета на Кейт Мос за 21-ия ѝ рожден ден, създаден от Джон Галиано. Тази снимка на двойката е от филмова премиера.


Здравни проблеми на Сейди


Няколко промени в живота ѝ причиняват сериозни здравословни проблеми на Сейди Фрост. В началото кариерата на Джуд потръгва и тя се оказва "на дъното и изгубена" В мемоарите си тя си спомня: "Джуд често отсъстваше, а аз седях на дивана, напълнявах и бях обзета от натрапчивото чувство, че застрашавам любовта си. "


След раждането на първия син на двойката тя преживява и следродилна депресия. Това довежда до самонараняване, което кара новата майка да се чувства "празна".


Двойна неприятност


Заради начина им на купонясване се появиха много диви слухове за връзката на Джуд и Сейди. В крайна сметка групата The Primrose Set е известна с тежките си партита и големите вечери. Един от слуховете, който може да се окаже истина, е, че Джуд и Сейди са се сближили с дизайнерката Пърл Лоу и барабаниста на Supergrass Дани Гофи.



Очевидно Джуд се влюбва в Пърл, което предизвиква ярост у Сейди. Макар че Джуд отрече тази история, Сейди я потвърди, като каза: "Историята е вярна - въпреки че ми се иска да не е така. "


Близо до Кейт Мос


Сейди Фрост и Кейт Мос са близки приятелки от много години - поредният слух за Сейди и Джуд е, че са се забъркали със супермодела. Предполага се, че Сейди се е влюбила в Кейт, а Джуд е бил доста влюбен в нея. В книга от 2014 г. се казва: "Всички те се забавляваха заедно, спаха заедно. Животът им беше много бездушен. "



Интересно е, че Джуд Лоу е кръстник на дъщерята на Мос, Лайла Грейс. По-късно обаче той е освободен от задълженията си, когато се разделя със Сейди.


Преместване в Америка


Както при много британски звезди, за семейство Лоу настъпва време да се премести в САЩ. Към 2000 г. депресията на Сейди се завръща. Тя казва: "Колкото повече трябваше да общуваме на грандиозни вечери в Холивуд, толкова повече усещах, че самочувствието ми се изплъзва. "


В крайна сметка, след раждането на третото им дете, агентът на Сейди е подозрителен. Организирали са й оценка на психичното здраве и тя е избягала. В резултат на това актрисата е изолирана за един месец.


"Знаех, че нещо не е наред"


Към края на брака им здравето на Сейди отново се влошава. Джуд е сниман с други жени, а Сейди има отчаяна нужда от медицинска помощ. На наградите "Златен глобус" тя го пита дали я обича, но той не отговаря.


Сейди си спомня: "Скарахме се, счупихме няколко чаши. . . Саморазрушавала съм се, особено когато имах следродилна депресия. " Тя размишлява: "Колкото повече се тревожех за състоянието си, толкова по-вглъбена ставах в себе си и толкова по-малко внимание отделях на Джуд. "


Краят на пътя


След като се замисля за ситуацията, Сейди Фрост осъзнава, че Джуд Лоу е допринесъл за лошото ѝ психическо здраве. В документите за развод тя обвинява съпруга си, че е влошил състоянието ѝ. По време на брака си Сейди е търсила лечение за депресия общо три пъти.


Двойката от "Примроуз Сет" е в края на пътя си и бракът им е официално разтрогнат през 2003 г.


Прегръдка с холивудски звезди


Добре, да се върнем към Джуд! Когато се разделя със Сейди, актьорът не губи време и се сближава с други жени. През 2003 г. е забелязан да флиртува с младата актриса Скарлет Йохансон. Актрисата, която днес е истинска филмова звезда, тогава е едва на 19 години и се насочва към роли на възрастни. В същото време Джуд е на 31 години.



Очевидно Джуд и Скарлет са се сближили в тих ъгъл на хотел Dorchester в Лондон. Всъщност на всички снимки на двойката от онова време те със сигурност изглеждат доста смешни.


Зашеметяващата Сиена Милър


Следващата голяма връзка на Джуд Лоу след раздялата със Сади Фрост беше с британско-американската актриса Сиена Милър. Двойката се запознава по време на снимките на романтичната драма Alfie от 2004 г., където Ло играе женкар, а Милър - нестабилна жена. Това беше големият пробив на Сиена и доведе до всякакъв вид внимание на пресата.



Разводът на Джуд и Сейди все още не е потвърден, когато в пресата се появяват снимки на Джуд и Сиена. И двамата актьори бяха предпазливи, когато бяха попитани един за друг, а Джуд коментира. "Изглежда, че в момента ще напишат всичко. "


Когато в крайна сметка потвърдиха, че се срещат, Джуд Лоу и Сиена Милър се превърнаха в "най-популярната" двойка. Папараците следват привлекателната двойка навсякъде, а списанията се спират на тоалетите и местонахождението им.



Сиена Милър беше доста неизвестна преди да се събере с Джуд, така че стана известна най-вече като новата му приятелка. Съчетанието на английския традиционализъм и бохемския стил на двойката ги превръща в идеалната двойка за модните списания и списанията за знаменитости. Разбира се, това в крайна сметка се отрази на работата.


Джуд задава въпроса


През 2003 г. Джуд Лоу открито отрича, че има връзка с колежката си Сиена Милър. Само една година по-късно обаче актьорът пада на колене и я моли да се омъжи за него. Звездата предложи на Коледа с огромен диамантен пръстен.


Въпреки че всичко това звучи прекрасно, красивата звезда е забравил да уведоми бившата си съпруга. Това означава, че бедната Сейди е разбрала, че бившият ѝ съпруг планира да се ожени отново - от децата си! Не е изненадващо, че тя не е доволна.


Афера с бавачката


Може би най-известният факт за любовния живот на Джуд Лоу е, че той е имал връзка с бавачката на децата си. Дейзи Райт продава историята си на таблоиден вестник, като разкрива всички подробности за престоя си с холивудската звезда.



Очевидно двамата са се събрали, докато той е снимал филм в Ню Орлиънс. За негово съжаление Дейзи си води дневник. Още по-лошо, Дейзи Райт твърди, че едно от децата на Джуд ги е хванало заедно. Както може да се очаква, това беше огромна история за знаменитости.


"Дълбоко се срамувам"


Вместо да отрече аферата си с бавачката на децата си, Джуд Лоу излезе с изявление за действията си. През 2005 г. звездата казва: "След съобщенията в днешните вестници искам само да кажа, че дълбоко се срамувам и съм разстроена, че съм наранила Сиена и най-близките ни хора. "


Той продължи: "Искам публично да се извиня на Сиена и на семействата ни за болката, която съм причинил. Няма оправдание за действията ми, за които искрено съжалявам. "


Любовният плъх


Оттогава Джуд Лоу е известен като любовен плъх, женкар и разбивач на сърца. Бедната Сиена Милър трябваше да се справя с огромно медийно внимание, докато скърбеше за връзката си. В годините



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към