Свързани новини

13.08.2022 09:08

Ето всички жени на Брад Пит, стартира с 2 афро

Видян 24026 пъти | Коментари 6
Гласували 15 рейтинг: 3.8667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с Джулиет Люис, но това не е истина – преди нея има няколко дами в леглото му, а първите от тях са афроамериканки. Ето и пълния списък на най-желания мъж в света:




Синита Малоун




80-те изглеждат като антична история от 2022 г., но именно тогава е стартът на разбивача на сърца Брад Пит – тогава Тoy Boy или Момче - играчка. Синита е първата му сериозна връзка, която продължава от 1986 до 1988 г. Двамата си я спомнят като „голяма забава”! Като участничка в риалити Синита разказа: „Беше красив със смайващо тяло. Излизахме две години. Беше забава – беше токова млад и толкова сладък”.

Робин Гивънс




Легендарна е историята как Майк Тайсън – новият световен шампион по бокс се прибира вкъщи и заварва в своето легло жена си с неизвестния още тогава неин колега Брад Пит. Така разбира за тяхната история, която върви от 1986 до 1987 г. Не е ясно дали е бил на съперника си един, но ако съдим по лицето на Брад – едва ли. Още повече, ако е разбрал, че и той изневерява на тогавашната си половинка с Робин Гивънс. Чарът на Брад явно е сломил жестокостта на щурака Майк Тайсън, който така и не го пребива.



Шалейн МакКол




През 1987 г. Брад изневерява на афроприятелката си и с първата от блондинките, които тепърва ще бележат живота му – Шалейн МакКол, която все някой сигурно ще си припомни от участието й в леендарния и класически сериал Далас. Няма да се сетите, че и самият Брад Пит играе неголямата роля на неин приятел в 4 епизода на тв поредицата. Това ги сближава и ги вакрва в леглото. Историята им трае от 1987 до 1988 г. Когато се срещат тя е само на 15, а той – на 21, което някой би видял и като нарушение на закона. Особено в онези строги времена преди 35 години, когато нравите не бяха разкрепостени като сега.

Кристина Епългейт




През 1989 г., изоставил трите си едновременни гаджета, Брад се оказва в прегръдките на Кристина Епълнгейт. Тя даже го води като свой кавалер, за да официализира връзката им на култовите в онази епоха MTV! Тя коментира години по-късно, че съжалява, понеже е била незряла, за да оцени мъжа до себе си. Той също бил несериозен.


Джил Шоелен




Първата наистина сериозна връзка на сърцеразбивача е с Джил Шоелен, с която се срещат на снимачната площадка на филма на ужасите Cutting Class през 1989 г. Той е толкова влюбен, че даже й предлага брак, поднася пръстен. Любовта им е трескава, но трае само 3 месеца. Тя му изневерява с режисьор, който я взема в следващия си филм. Това е важен урок за Брад Пит – за първи път той губи в любовната игра и е измамен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 15.08.2022 08:54

    Този въобще не го харесвам. Няма правилни черти и е дребен. Една година да ми се върти като балерина няма да го забележа дори, че съществува.Има и дисфункция на тироида. Мъжете под 185см да се гръмнат.

  • 005 До номер 001 14.08.2022 11:38

    Нещо бъркаш много с постулатите за женска физическа красота. Ако се водиш по гагата на медиите, до никъде няма да стигнешв преценките си за истинска красота. Нашите , както ги наричаш певачки, с тия силикони по туловищата си и татуирани форевер вежди на челата, са като правени от сбъркана матрица, все едни и същи на вид. Те са по-зле и от Анджелинка Джолиева и Анистън. Нашите певачки са като живи еталони за модата на силикона и за продукта електрони селфита и софтуери за обработка, манипулиране на реалността. На снимката изглеждат като андроидни хубавици , а в кревата като ... нека да спестяваме неприлични думи. В РъБъ за съжаление няма нито една истинска красива актриса или певица, нито актриса или сино-птичка. Шоумените са най-изхабените на вид и на характер жертви на егото си. В РъБъ. най-красивите жени и момичета са единствено неизвестните. Те са между нас, в метрото, на улицата, по моловете, но не и на полето . Те са най-обикновени момичета, студентки или каквито и да са успяли да станат. Най- красивите момичета абсолютно винаги са неизвестни. Но за тях важи може би най-гадната поговорка: Най-хубавите ябълки , свинете ги ядат! той най-разбира от красиви жени.

  • 004 старомоден естет 14.08.2022 11:14

    А аз на неговото място и с тези му физически дани и с тази банкова сметка, нямаше да пипна дори и една единствена исвестна актриса или каквато и да било жена от гилдията на кинаджиите! Щях да си направя една мила фондация за подкрепа на млади студентки, по мои избор и вкус и с единственото условие студентки да са само между 21 и 24 годишни. Само със световно неизвестни мацки, но свежи, малко употребявани красавици. И да са единствено в диапазона между 21 и 25 годишни! А той уж бил интелигентен и етс. ама горкия няма вкус към истинската красота. Докато е бил в началото на кариерата си, му е простено, да се занимава и с разни известни карачки и да ги ползва за трамплин. Но след като става световна звезда, от там нататък, особено с онзи Анистон и после и с разнебитената от ползване Анджелина, направо се излага. Чак леко ми става жал за братока Пит.

  • 003 Anonimen 14.08.2022 08:18

    След горните коментари, мога само да кажа: Горкият, какви грозотии е обслужвал!

  • 002 Психо диавационен експерт и сертифицирган Сексуален антрополог 13.08.2022 22:01

    След направена прецизна инвентаризация , установяваме следното: От общо 16-те избраници на въпросния Брат Пит едвам се е докопал само до две наистина с красиви мацки. Всичките останали са дърти и грозници или само откровено грозни. Това са "карачките" Синита Малоуин, Робин Гивънс, Джина Дейвис, Тенди Нютън, а може да се каже същото и за прехвалената от медиите разпоретина с лабилна психика, т.н. Анджелина Джоли. Само си ги представете всички изброени до тук, без грим , направо излезли от банята и ще разберете за какво става дума. За Дженифер Анистон, онази с носа, който все едно е правен от глина от Вежди Рашидофф, по-добре да не започваме, че ще стане мазало. Шалейн Мак'Кол е едно още неразвито дете на 15 , а Джулиет Люис, макар и да е само на седемнадесет, вече една сертифицирана безлична грозница.Кристинка Ябълковапорта( Епългейт), Гуинет( с коя дума се римува гуинет?) Полтроу , Клер Флорлани и Марион Котяр, стават за по веднъж, но само на пияна глава , но не и за повече. Супер безличните на вид Джил Шоелен и Джи Дейли( дневната Джии) са опасно шавръкливи.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще се чувствате толкова леко

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но