16.07.2015 13:25

Руски милионери идват с яхти да слушат Роби Уилямс

Видян 1548 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рядката възможност да слушаш Роби Уилямс на самия морски бряг, привлича все повече туристи от различни краища на света. Руски милионери са правили неколкократни опити да наемат целия остров Света Анастасия за седмицата на фестивала, но той е бил резервиран още в първата седмица след анонса за завръщането на фестивала и гостуването на британската звезда. В крайна сметка руснаците решили да отседнат в един от близките курорти и да се придвижат до плажа на Бургас с огромните си яхти, откъдето да гледат 2-часовото Let Me Entertain You шоу на лошото момче от Острова.


Веднага след концерта на Роби, цялата компания заминава за Ибиза, разкриват приближени до бизнесмените, чиито имена се пазят в тайна. Знае се само, че са близки приятели на Роман Абрамович, който също е сред верните фенове на бившия певец от Take That, като любимата му песен е Angel. Говори се, че в морския град ще пристигнат и влиятелни приятели на Роби Уилямс от Америка, за да видят първият му концерт на морския бряг. Въпреки хилядите си концерти по света, Роби за първи път в кариерата си ще пее на плажа.


Освен Роби Уилямс, на централния плаж в Бургас и за първи път в България ще чуем и експлозивните Kasabian, който ще взривят фестивалната сцена на 8-ми август. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s dj set, Milow, специалната селекция от артисти на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.


SPIRIT of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места за двата дни на фестивала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни