Принц Хари и големият му брат, принц Уилям

Свързани новини

15.12.2023 13:00

Резкият коментар на принц Уилям към Хари разбива сърцето му

Видян 3575 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари и големият му брат, принц Уилям, са били много близки, докато растат, но херцогът на Съсекс казва, че един коментар в училище е променил всичко това

Принц Уилям наранил по-малкия си брат Хари с разтърсващ коментар, когато и двамата са учили в едно училище.

Двамата синове на крал Чарлз и Даяна, принцесата на Уелс, имат разлика във възрастта от две години и винаги са били близки един с друг, докато растат в двореца Кенсингтън. Но нещата се променят, когато двамата порастват и намират собствените си пътища в живота. Но Хари, на 39 г, си спомня, че се е „наранил“ от това, което по-големият му брат, на 41 г, му е казал, когато се е присъединил към Eton College през септември 1998 г., където е учил както за GCSE, така и за A Levels. Уилям обаче започва в Eton през 1995 г., след като прекарва пет години в Ludgrove Prep School в Berkshire.

Когато Хари започва да учи в престижния колеж, той смята, че ще бъде по-близо от всякога до принца на Уелс, тъй като не се бяха виждали много поради различните си училища. Това не може да бъде по-далеч от това, което Хари всъщност е преживял, докато пише за изпитанието си в мемоарите си Spare.

В интервю за популяризиране на книгата си Хари седна с Андерсън Купър от 60 минути и заяви, че брат му го е отхвърлил. „Брат ти ти каза: „Преструвай се, че не се познаваме“, каза Купър на Хари в интервюто. Припомняйки си инцидента, Хари отвърна: „Да, и по това време ме болеше. Не можех да го разбера. Помислих си: "Какво имаш предвид?" Сега сме в едно училище. Не сме те виждали от векове, сега можем да излизаме заедно.

"Уилям каза: „Не, не, не, когато сме на училище, ние не се познаваме“. И аз го приех лично." Обсъждайки бурните атаки срещу семейството си в мемоарите си, Хари добави: „Нищо от това, което съм написал, и всичко, което съм включил, никога не е имало за цел да нарани семейството ми".

„Но дава пълна картина на ситуацията, докато растяхме, и също така потиска идеята, че по някакъв начин жена ми е тази, която е разрушила връзката между нас." Купър продължи да твърди, че двойката е била "неразделна", когато са продължили да живеят отделни животи, когато майка им Даяна починала през 1996 г.

Въпреки че първоначално е наранен от желанието на Уилям да се дистанцира от по-малкия си брат, херцогът по-късно призна, че сега разбира това. „Разбирам колко дразнещ може да бъде по-малкият брат или сестра за по-големия“, каза той пред ITV.


Той добави: „Но по онова време, не го разбирах – не го разбирах наистина, не го осъзнавах, но да, винаги съм обичал брат си.“ Принцът на Уелс не е отговорил на коментарите на Хари, въпреки че се казва, че все още е "наранен" от действията на Хари през последните няколко години.



Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог