Кейт Мидълтън

Свързани новини

22.03.2024 12:12

Разкриха специалната диета на Кейт Мидълтън

Видян 2638 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

42-годишната Кейт беше забелязана да изглежда щастлива и здрава в Windsor Farm Shop близо до дома си в кралското имение миналия уикенд. И когато е добре, обичащата спорта майка на три деца се казва, че е голям фен на всичко - от бягане и вдигане на тежести до колоездене до гребане, йога и HIIT.

И тя, и сестра й Пипа Мидълтън са запалени бегачи, а що се отнася до нейната диета, тя има приключенски вкус. Докато повечето деца от 90-те израснаха с копнеж за шунка Billy Bear, Кейт хапваше маслини. Освен това е талантлива готвачка, която обича да прави торти за рожден ден на децата си. „Стана малко традиция да стоя будна до полунощ с смешни количества смес за торта и глазура и правя твърде много“, каза тя. — Но аз го обичам.

Що се отнася до ежедневната диета на кралската особа, Кейт избира предимно здравословен избор, но обича и странните лакомства. Ето кратко описание на нейния режим:

Закуска

Смята се, че в опит да получи добра доза хранителни вещества, Кейт се наслаждава на зелен сок, за да започне деня. Говори се, че нейното предпочитано смути за закуска се състои от къдраво зеле, спирулина, мача, спанак, румън, листа от кориандър и боровинки, мощна комбинация от съставки, които карат кожата й да сияе.

Твърди се също, че майката на три деца е пристрастна към купичка овесени ядки като първо нещо, което е пълно с протеини и фибри.

Обяд

Твърди се, че предпочитаният обяд на принцесата е без месо, въпреки че тя не е вегетарианка. Говори се, че пресните и здравословни ястия, на които се наслаждава кралската особа, включват салати от диня, табуле, севиче и гаспачо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни