Кейт Мидълтън

Свързани новини

20.03.2024 12:13

Спешна проверка в болницата, където бе оперирана Кейт Мидълтън заради хакнати нейни данни

Видян 1453 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Частната болница, в която Кейт Мидълтън бе оперирана снощи, отказва да съобщи дали служителите, за които се твърди, че са се опитали да хакнат медицинските данни на кралската особа, все още работят там, предаде dailymail.co.uk.


Шефовете на лондонската клиника започнаха спешна проверка, след като бе заявено, че поне един член на персонала се е опитал да получи достъп до личните данни на принцесата на Уелс след планираната й коремна операция през януари.


Мистерия забули скандала снощи, като престижната клиника отказа да отговори кога за първи път е била уведомена за предполагаемото нарушение и дали отговорните служители са били отстранени от работа в хода на разследването.


MailOnline се е свързал с лондонската клиника за допълнителен коментар. Органът за наблюдение на данните (Information Commissioner's Officer - ICO) потвърди, че е "получил доклад за нарушение" и е в процес на "оценка на предоставената информация".


Междувременно вътрешни хора от болницата, базирана в Мерилебон, централен Лондон, заявиха, че персоналът е "напълно шокиран и разстроен", че "доверен колега" е могъл да извърши такова "нарушение на доверието и етиката".


Твърди се, че принцесата е запозната с обвиненията, а говорител на двореца Кенсингтън заяви: "Това е въпрос, който е от компетенцията на лондонската клиника".


Предполагаемото нарушаване на неприкосновеността на личния живот идва след като се появиха безумни конспиративни теории, след като принцесата се възстанови насаме след процедурата си на 16 януари. 


Позорни тролове в социалните мрежи използваха решението на Кейт да се възстанови далеч от общественото внимание като възможност да разпространят неоснователни и обидни твърдения.


Сред "Кейтспирациите" бяха твърденията, че тя се възстановява от "бразилски лифтинг на дупето" или че е в кома - теория, предизвикана от испански журналист.


Други по-зловещи теории включваха, че е мъртва, че е заменена от двойник или че бракът на Уелс е в затруднение.


От лондонската клиника не можаха да потвърдят точната дата, на която се твърди, че е извършено предполагаемото нарушение, но разкритието дойде ден, след като се появиха кадри, на които Кейт е навън и се движи в Уиндзор през уикенда.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей