То идва и на фона на въпросите дали той и съпругата му Меган Маркъл ще бъдат в Обединеното кралство само след шест седмици, за да присъстват на коронацията на баща му в Уестминстърското абатство.

Свързани новини

27.03.2023 14:26

Принц Хари се завърна във Великобритания, след като изненадващо се яви в съда

Видян 1599 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари направи изненадващо пътуване до Лондон и пристигна във Върховния съд, за да присъства на изслушване по последния си съдебен иск.

Херцогът на Съсекс е сред редица високопоставени лица, които са завели дело срещу издателя на Daily Mail Associated Newspapers заради предполагаемо незаконно събиране на информация в неговите издания.

При пристигането си в Кралския съд тази сутрин, заобиколен от охрана, усмихнатият Хари поздрави чакащите фотографи и репортери с "добро утро" и едва не се сблъска с един фотограф, преди да влезе в сградата.

Смята се, че Хари за първи път се връща в Обединеното кралство след погребението на покойната кралица през септември.


Изненадващото му завръщане идва близо три месеца, след като разкри проблемните си отношения с баща си крал Чарлз и брат си принц Уилям в противоречивата си автобиография Spare.

То идва и на фона на въпросите дали той и съпругата му Меган Маркъл ще бъдат в Обединеното кралство само след шест седмици, за да присъстват на коронацията на баща му в Уестминстърското абатство.


Беше потвърдено, че Съсекс са се свързали с Бъкингамския дворец относно участието си в историческото събитие, но не са потвърдили дали ще присъстват или не. Денят съвпада и с четвъртия рожден ден на сина им Арчи.

Днес във Върховния съд издателят на Daily Mail предявява иск за прекратяване на исковете, предявени от хора, сред които Хари, сър Елтън Джон и баронеса Дорин Лоурънс, във връзка с предполагаема незаконна дейност в неговите издания.


Групата високопоставени лица, сред които и съпругът на сър Елтън Дейвид Фърниш и актрисите Лиз Хърли и Сейди Фрост, обяви през октомври, че предявява искове за злоупотреба с лична информация срещу Associated Newspapers Limited (ANL).


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева