Принц Хари ще присъства сам на коронацията на крал Чарлз Трети, тъй като Меган Маркъл не смее да си покаже очите пред кралското семейство, съобщава Мирър

Свързани новини

22.03.2023 15:27

Принц Хари ще отиде сам на коронацията

Видян 1254 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Принц Хари ще присъства сам на коронацията на крал Чарлз Трети, тъй като Меган Маркъл не смее да си покаже очите пред кралското семейство, съобщава Мирър. Вътрешен човек от двореца споделя, че кралят е запазил високите морални изисквания, като е поканил херцога и херцогинята на Съсекс и добави, че топката е в двора на Хари и Меган.


Двойката все още не е потвърдила присъствието си за голямото събитие на 6 май, но би било невероятно неудобно за тях да се съберат отново с кралското семейство, ако решат да отидат. Тези дни се разбра още, че Хари и Меган са постигнали договорка да не плащат повече наем за резиденцията си в Лондон Фрогмор Котидж, след като са възстановили 2,4 млн. лири бюджетни пари, използвани за нейния ремонт. Първоначално се смяташе, че графът и графинята на Съсекс ще плащат нормален наем, но от Бъкингамския дворец са потвърдили, че сумата, която са върнали се смята за наем.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак