Принц Хари може да бъде "временен крал"

Свързани новини

22.01.2024 12:07

Принц Хари може да бъде "временен крал", тъй като Чарлз и Уилям са извън строя

Видян 1767 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Съществуват "опасения", че принц Хари може да стане "временен крал", тъй като настоящият монарх крал Чарлз III и следващият по ред принц Уилям са "извън строя".

По-рано тази седмица стана ясно, че кралят на Англия скоро ще се подложи на лечение на увеличена простата, като тази новина беше споделена само няколко часа след като беше обявено, че Катрин, принцесата на Уелс, неотдавна е претърпяла коремна операция.


В изявление на Бъкингамския дворец за краля се казва: "Подобно на хиляди мъже всяка година, кралят е потърсил лечение за уголемена простата. Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще посети болница следващата седмица за коригираща процедура. Публичните ангажименти на краля ще бъдат отложени за кратък период на възстановяване".


След като крал Чарлз скоро ще бъде извън строя, а принц Уилям ще се грижи за съпругата си, която в момента се възстановява, принц Хари може да бъде принуден да се намеси. Британският журналист Пиърс Морган, който води предаването "Без цензура" по TalkTV, разговаря за настоящата ситуация в кралското семейство с кралския редактор на телевизията Сара Хюсън, която обясни, че може да се наложи други членове на семейството да се намесят.


Пиърс попита Сара: "Къде ни оставя това, ако крал Чарлз е в безсъзнание, а Уилям се грижи за децата си, започваме ли да слизаме от списъка на хората, ако има някакво задължение, което монархът трябва да изпълни? Какво всъщност се случва тук? Намираме се в неизследвана територия."

След това Сара говори за държавните съветници и отбеляза как това "поставя няколко проблема". Тя добави: "Знаем, че принцът на Уелс се грижи за съпругата и децата си. След това е принц Хари, който е в Калифорния. Следващият в списъка е херцогът на Йорк..."


Източник: Mirror


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да