Предполага се, че Чарлз е искал да сподели подробности за диагнозата си, за да насърчи други мъже, които може да изпитват симптоми, да се прегледат в съответствие със съветите за обществено здраве. Кралят имаше поредица от срещи и събития, планирани в Дъмфрис Хаус в Източен Еършър в четвъртък и петък, които сега се отлагат по съвет на неговия лекар.

Свързани новини

18.01.2024 12:06

Крал Чарлз ще се подложи на лечение заради увеличената си простата

Видян 3311 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крал Чарлз ще се подложи на лечение в болница заради уголемена простата следващата седмица и ще си вземе кратка почивка от публични ангажименти за възстановяване, съобщиха от Бъкингамския дворец, предаде Mirror.

Монархът ще се подложи на коригираща процедура за доброкачественото състояние, като публичните му ангажименти ще бъдат отложени за кратък период, за да може да се възстанови, беше потвърдено. Новината дойде само час и половина, след като дворецът Кенсингтън обяви, че принцесата на Уелс се възстановява в болница след коремна операция и ще се възстановява и ще бъде далеч от официални задължения до три месеца.

Бъкингамският дворец каза в изявление за краля: "Както хиляди мъже всяка година, кралят е търсил лечение за уголемена простата. Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще отиде в болница следващата седмица за коригираща процедура. Обществеността на краля ангажиментите ще бъдат отложени за кратък период на възстановяване."

Предполага се, че Чарлз е искал да сподели подробности за диагнозата си, за да насърчи други мъже, които може да изпитват симптоми, да се прегледат в съответствие със съветите за обществено здраве. Кралят имаше поредица от срещи и събития, планирани в Дъмфрис Хаус в Източен Еършър в четвъртък и петък, които сега се отлагат по съвет на неговия лекар.

Гости, включително чуждестранни високопоставени лица и членове на кабинета, трябваше да пътуват до Шотландия и дворецът направи съобщението, за да им даде възможност да бъдат запознати със ситуацията. 75-годишният монарх се възкачи на трона само преди 16 месеца, след като прекара 70 години като престолонаследник, и беше коронован през май миналата година в Уестминстърското абатство.

Той беше видян за последно в неделя, когато беше забелязан да кара себе си и кралица Камила до Крати Кърк близо до Балморал за неделна църковна служба. Той прекара коледните и новогодишните периоди в Сандрингам с останалата част от кралското семейство, преди да отпътува на север за Шотландия, за да прекара известно време в дома си Биркхол, близо до Балморал.

Новината за предстоящото болнично лечение на Чарлз дойде само час след като беше разкрито, че снаха му Кейт, 42, е била приета в Лондонската клиника вчера за планирана процедура. Очаква се бъдещата кралица да остане в болница от 10 до 14 дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец