Кейт Мидълтън е приета в болница за операция

Свързани новини

18.01.2024 11:39

Кейт Мидълтън в болница след спешна операция

Видян 3856 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцесата на Уелс е в болница след успешна коремна операция и ще се върне към публичните си задължения едва след Великден, съобщи дворецът Кенсингтън, предаде Mirror.

42-годишната Кейт беше приета в лондонската клиника вчера за планираната процедура. Очаква се бъдещата кралица да остане в болницата от 10 до 14 дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си, и би искала да се извини за всички предстоящи ангажименти, които е трябвало да отложи. Дворецът отказа да потвърди от какво се лекува Кейт, но потвърди, че състоянието не е раково.

Само час и половина след като дворецът Кенсингтън направи изявлението за Кейт, Бъкингамският дворец съобщи, че крал Чарлз също ще се подложи на лечение на уголемена простата следващата седмица.


Приема се, че принц Уилям ще ограничи всички публични ангажименти, докато съпругата му е в болница и веднага след като тя се върне у дома след изписването си, както и ще намали задълженията си след това, тъй като подкрепя Кейт и децата им. Кейт е близка и със семейството си, а родителите ѝ Карол и Майкъл Мидълтън, както и братята и сестрите Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън ще се обединят и ще помогнат за възстановяването ѝ в дома на Уелс в Уиндзор.


Заради възстановяването си Кейт ще пропусне събития като наградите Bafta, на които обикновено присъства заедно с Уилям, и годишната служба на кралското семейство по случай Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство, която ще се състои на 11 март, както и празненствата по случай Деня на Свети Патрик. Това ще постави под съмнение и планираното пътуване на двойката до Италия през пролетта. Не се очаква двойката да предприеме международни пътувания през следващите месеци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец